Hansa FCEW53000 – aragaz tradiţional electric cu 3 funcţii

Hansa FCEW53000 este un aragaz tradiţional electric, calitativ şi modern, respectiv un aparat electrocasnic potrivit perfect oricărui stil şi decor de bucătărie. Reprezintă o soluţie accesibilă din punct de vedere al costului de achiziţie, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate bună şi sigură, cu rezultate pe măsură.

Aşadar, avem de-a face cu un model alimentat electric atât la plită, cât şi la cuptor. Pune la îndemână 4 zone de gătit diferite, un cuptor generos cu iluminare interioară, precum şi câteva funcţii de gătire.

Acest model FCEW53000 se poate achiziţiona din oferta magazinului online eMag cu preţul avantajos de numai 549 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design simplist cu forme şi finisaje bine definite, fiind pe o nuanţă de culoare alb-negru. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 85 x 50 x 60 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 44kg, lungimea cablului de alimentare fiind de 1m.

Acelaşi aragaz este prezent online şi în oferta celor de la evoMag.

Imagini cu Hansa FCEW53000:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul aragaz clasic electric de la Hansa este prevăzut de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A.

Plita acestuia este proiectată cu 4 zone de gătit diferite, precum două mici şi două normale. Ca şi poziţionare, cele două mici vin amplasate în dreapta faţă şi stânga spate, iar cele două normale în partea din stânga faţă şi dreapta spate.

Au aprindere electrică de la buton, în partea frontală a aragazului fiind proiectat panoul de comandă mecanic prevăzut cu câte un buton rotativ pentru fiecare arzător în parte.

Cuptorul are o capacitate generoasă de 69l, fiind echipat cu iluminare interioară (25W), dar şi cu funcţiile de gătire inferioară şi superioară.

Interiorul acestuia este construit dintr-un email calitativ de culoare neagră, foarte uşor de curăţat şi de igienizat. Iar cât despre uşă, acesta beneficiază de un geam protector termorezistent cu două straturi.

Ca şi accesorii, vine împreună cu un capac metalic, cu o tavă plată şi cu un grătar.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa FCEW53000 reprezintă un cuptor electric tradiţional, calitativ şi accesibil, ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate bună cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Electric
  • Accesibil
  • 3 funcţii
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *