Hansa BHKW61138 – plită încorporabilă din sticlă albă termorezistentă

Hansa BHKW61138 este o plită pe gaz din sticlă termorezistentă, un aparat electrocasnic pentru bucătărie modern şi calitativ. Reprezintă o variantă atractivă pentru orice design de bucătărie, fiind capabilă să ofere un mod de utilizare confortabil şi sigur întotdeauna.

Ei bine, avem de-a face cu un model încorporabil alimentat cu gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, supapă de siguranţă a flăcării, precum şi arzător WoK.

Acest model BHKW61138 poate fi achiziţionat deja din oferta celor de la eMag cu numai 539 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, prezintă o construcţie ultra-modernă şi elegantă din sticlă termorezistentă. Este pe o nuanţă de culoare albă, are o greutate de aproximativ 15kg şi măsoară standard 4.9 x 56 x 48 (I x L x A) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă din sticlă este prezentă online şi în ofertele celor de la Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu Hansa BHKW61138:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, noua plită Hansa deţine 4 arzătoare diferite, alimentate cu gaz şi cu aprindere electrică, precum: unul mare – WoK, două normale şi unul mic.

Ca şi proiectare, cel mare – WoK de 13cm în diametru este situat în partea din stânga faţă, cele două normale de către 6.5cm în diametru în partea din stânga şi dreapta spate, iar cel mic de 4cm în diametru în partea din dreapta faţă.

În privinţa puterii calorice, cel mare – WoK dezvoltă 3.5kW, cele două normale câte 1.8kW fiecare, iar cel mic 1kW.

Deasupra acestora, producătorul a optat pentru două grătare din fontă de culoare neagră, ce vor garanta o stabilitate foarte bună vaselor şi recipientelor de gătit.

Supapa de siguranţă a flăcării are rolul de a opri în mod automat alimentarea cu gaz, doar dacă flacăra este stinsă accidental.

Cât despre control, în partea frontală a plitei este proiectat panoul de comandă. Aici sunt situate 4 butoane rotative, câte unul pentru fiecare arzător în parte.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa BHKW61138 este o plită încorporabilă din sticlă albă termorezistentă, capabilă să se integreze fără probleme în decorul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Vitroceramică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.