Gorenje Slim W6EU – mașină de spălat rufe slim din clasa energetică A+++

Gorenje Slim W6EU se pare a fi una dintre cele mai recente modele de mașini de spălat rufe cu încărcare frontală din gama tipurilor cu design slim. Este o variantă accesibilă la preț, ce oferă o listă mai mult decât generoasă de programe de spălare, numeroase sisteme și funcții interesante, precum și rezultate impecabile.

Vorbim despre un produs electrocasnic standard din clasa de eficiență energetică A+++, ce are o capacitate de încărcare de 6kg, fiind ideală astfel familiilor cu până la 3 membri. Are o viteză de 1000rpm la centrifugare, 23 de programe de spălare, panou de comandă digital, dar și alte câteva funcții interesante.

Acest model recent Slim W6EU este deja prezent în oferta magazinului online eMag la prețul de achiziție avantajos de numai 999 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcție slim pe un fond de culoare albă, ce poartă finisaje și forme perfect definite. Tehnic privind, cântărește în jur de 61.5kg și măsoară standard 44cm în adâncime, 60cm în lățime și 85cm în înălțime, hubloul având deschidere pe partea stângă.

Imagini cu Gorenje Slim W6EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce privește consumul de resurse, mulțumită clasei energetice A+++ înregistrează o medie  anuală de 153kW/h de curent electric. Cât despre consumul de apă, media anuală înregistrată este de numai 10.270l.

Printre cele 23 de programe de spălare, se enumeră și programul Mix, programul Lână, programul Lenjerii, programul Rufe delicate, programul Rapid, programul Sintetice, programul Bumbac, programul Colorate etc.

Nu doar că este economică și eficientă, dar se dovedește a fi și extrem de silențioasă pe toată perioada utilizării. Astfel, nivelul zgomotului înregistrat la spălare este de numai 56dB, iar cel la centrifugare de maxim 68dB.

Pe partea de funcții, pune la îndemână funcția de autodiagnosticare, de indicator status program, de Timer, de blocare acces interfață, de blocare instantanee a ușii, de tehnologia StableTech, de tehnologia AllergyCare, de tehnologia EcoCre, de tehnologia SpaDrum șamd.

Ca și extraopțiuni, se bucură de selectorul de centrifugare, de opțiunea de programare întârziată, cât și de funcția de control nivel temperatură.

Opinii pro și contra :

Concluzionand, Gorenje Slim W6EU reprezintă o mașină de spălat rufe slim avantajoasă, economică și eficientă, ideală pentru familiile nu foarte numeroase.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • Slim
  • A++
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.