Gorenje BO637E24X – cuptor încorporabil multifuncţional din inox

Gorenje BO637E24X reprezintă un produs electrocasnic inteligent destinat gătitului, respectiv un cuptor electric multifuncţional. Este un model atractiv atât ca specificaţii, cât şi ca design, construcţia acestuia oferindu-i posibilitatea de a se integra excelent în orice stil de decor şi de amenajare.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă electrică de tip încorporabilă de 3300W putere, încadrată în clasa de eficienţă energetică A. Are o capacitate de încărcare de 67l, 11 moduri de gătire, Timer, Ventilator, Grill, dar şi un generos afişaj LCD cu control touch.

Acest model recent BO637E24X se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag cu preţul de ofertă de 1.380 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, remarcăm un exterior modern şi atrăgător din inox cu proprietăţi antiamprentă. Este de culoare gri-negru, cântăreşte aproximativ 30kg şi măsoară standard 59.5 x 59.7 x 54.7 (I x L x A) cm. Uşa este concepută din oţel inoxidabil şi sticlă termorezistentă cu două straturi de geam.

Imagini cu Gorenje BO637E24X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noul produs electrocasnic de la Gorenje are o putere de 3300W şi este încadrat în clasa energetică A. Astfel, necesită o alimentare la 220-240V cu 50-60Hz, consumul de curent electric înregistrat fiind de numai 0.92kW/h.

În privinţa celor 11 moduri de gătire disponibile, printre acestea se enumeră şi următoarele: funcţia de încălzire rapidă, funcţia de decongelare, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Grill cu suprafaţă mare şi mică, funcţia de încălzire inferioară şi superioară, funcţia de încălzire intensivă şamd.

Din punct de vedere al sistemelor şi opţiunilor speciale, ar fi de menţionat funcţia de autocurăţare Catalitică, funcţia de iluminare interioară, sistemul de pornire/oprire automată, sistemul pentru uşă rece, sistemul de menţinere a căldurii, funcţia de blocare acces copii, sistemul mecanic ce asigură închiderea uşii, precum şi sistemul de răcire dinamică a cuptorului (DC+).

Iar ca şi accesorii, vine împreună cu ghidajele telescopice , cu două tavi de coacere şi cu un grătar din sârmă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Gorenje BO637E24X este un aparat electrocasnic pentru gătit inteligent, calitativ şi modern, ce reuşeşte întotdeauna să asigure o funcţionalitate sigură şi confortabilă, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (11)
  • 3300W putere
  • LCD
  • Touch Control
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.