Gorenje BO635E11XK – cuptor electric multifuncţional din inox de tip încorporabil

Gorenje BO635E11XK este un aparat de gătit multifuncţional de generaţie nouă, ce reuşeşte de fiecare dată să asigure o funcţionalitate sigură şi confortabilă cu rezultate pe măsură. Reprezintă un cuptor electric cu un design modern şi elegant din inox, ce îi permite să se integreze neaşteptat de bine în decorul şi stilul oricărei bucătării.

Ei bine, discutăm despre un produs electrocasnic de 2700W putere, provenit din clasa de eficienţă energetică A. Deţine o capacitate de încărcare generoasă de 67l, o listă numeroasă cu moduri eficiente de gătire, un afişaj LCD atractiv, Grill, Ventilator, Timer, precum şi control electronic.

Acest model recent BO635E11XK poate fi procurat online şi din magazinul de specialitate eMag cu preţul avantajos de doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte partea estetică, remarcăm un exterior atrăgător din inox cu proprietăţi antiamprentă. Este de culoare gri-negru, cântăreşte aproximativ 29.3kg şi măsoară standard 59.5 x 59.7 x 54.7 (I x L x A) cm, lungimea cordonului de alimentare fiind de 1 metru.

Acelaşi cuptor electric multifuncţional se regăseşte şi în ofertele celor de la Altex şi CEL.

Imagini cu Gorenje BO635E11XK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi la începutul review-ului, avem de-a face cu un aparat electric de 2700W, ce necesită o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz. Astfel, datorită clasei energetice A, înregistrează un consum de curent electric de numai 0.92kW/h în mod convenţional (0.86k/h în mod de ventilare).

În ceea ce îl privesc funcţiile, pune la îndemână următoarele: funcţia de decongelare, funcţia de ventilaţie, funcţia de convectie cu aer fierbinte, funcţia de Grill, funcţia de coacere superioară şi inferioară etc.

Cât despre facilitate, se laudă cu sistemul CompactDoor, cu funcţia GentleClose, cu Timer electronic programabil cu sensor de control IconLed, cu sistemul de iluminare interioară şamd.

Uşa cuptorului este proiectată atât din sticlă, cât şi din oţel inoxidabil. Beneficiază de un strat dublu de email, ce conservă extrem de bine temperatura de la interior.

Interiorul este conceput dintr-un smalţ calitativ SilverMatte, ce se dovedeşte a fi extrem de solid şi de rezistent la temperaturi foarte ridicate.

Iar ca şi accesorii, vine împreună cu un grătar, cu două tavi de copt înalte emailate, cât şi cu ghidaje de sârmă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Gorenje BO635E11XK reprezintă un cuptor electric încorporabil multifuncţional de calitate înaltă, ce reuşeşte să asigure de fiecare dată o funcţionalitate bună cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional
  • Inox
  • Touch control
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.