Gorenje BHP623E13X – hotă telescopică puternică de tip încorporabilă

Gorenje BHP623E13X este o hotă încorporabilă de tip telescopică din inox, foarte uşor de integrat în stilul de amenajare al oricărei bucătării. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie accesibil şi modern, capabil să garanteze rezultate excepţionale la absorbţie.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat încorporabil din clasa energetică C cu control mecanic. Este echipat cu un singur motor de 246W, cu filtre de grăsime din aluminiu, cu lampă de iluminare dublă, precum şi cu 3 etape de ventilare.

Acest model BHP623E13X este comercializat de curând de către cei de la eMag cu preţul avantajos de numai 639 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, poartă o construcţie modernă şi calitativă din inox. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 11.6kg şi măsoară standard 60 × 31 × 30,5 (Lx Ix A) cm. Ar fi de menţionat faptul că diametrul tubului de ventilare este de 15 cm.

Acelaşi model convenabil este prezent online şi în magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Gorenje BHP623E13X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, această hotă telescopică de la Gorenje funcţionează pe baza ventilării cu extragere a aerului sau recirculare.

Ţin să subliniez faptul că atât zgomotul produs la utilizare, cât şi puterea de absorbţie sunt influenţate direct de către cele 3 etape de ventilare.

Astfel, randamentul maxim la funcţionare prin extragere este de 639mc/h, iar cel maxim la funcţionare prin recirculare de 492mc/h.

Iar cât despre nivelul de zgomot înregistrat la utilizare, maxima este de 68 de decibeli.

Pe partea de filtrare, vine dotată cu filtru calitativ din carbon. Această spumă specială reuşeşte să reţină cu până la 98% din impurităţi şi grăsimi. Astfel, aerul din bucătărie va fi unul proaspăt şi curat pe tot parcursul gătitului.

Lampa de iluminare LEDLight garantează o lumină perfectă şi eficientă în timpul utilizării. Datorită becurilor LED, durata de viaţă este cu până la 30 de ori mai mare vis-a-vis de becurile clasice. În plus de asta, eficienţa energetică este redusă cu până la 10 ori mai mult.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Gorenje BHP623E13X reprezintă o hotă încorporabilă de tip telescopică din inox. Capacităţile şi caracteristicile sale o fac să garanteze o utilizare excelentă, precum şi o durată de viaţă prelungită.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Telescopică
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru de grăsime din aluminiu
Contra:
  • Clasa C

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.