Franke FR12BW – sistem de climatizare cu compresor Inverter de 12.000 BTU din clasa A++

Franke FR12BW este un aparat de aer condiţionat standard cu sistem de montare pe perete, ce reuşeşte să se integreze extrem de bine în orice stil şi decor de design interior. Reprezintă o variantă ideală pentru locuinţele spaţioase, având capacitate de a asigura un mediu ambiental confortabil într-un mod silenţios şi eficient.

Ei bine, avem de-a face cu un sistem de climatizare cu capacitatea de 12.000 BTU din clasa energetică A++. Se laudă cu 12 trepte de ventilare, cu compresor Inverter, cu filtru standard, cu filtru cu carbon activ, precum şi cu control din telecomandă cu afişaj electronic.

Acest model recent FR12BW poate fi achiziţionat online din oferta celor de la eMag cu preţul de 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm un design interesant, modern şi calitativ, foarte uşor de integrat în orice stil de locuinţă. Unitatea internă este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 7.4kg şi măsoară standard 800 x 188 x 275 (L x l x H) mm. Cea externă, este de culoare albă, cântăreşte aproximativ 29kg şi măsoară standard 800 x 333 x 554 (L x l x H) mm.

Imagini cu Franke FR12BW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte temperatura de operare a acestui sistem de climatizare Franke, la răcire minima este de -15 grade C şi maxima de 30 grade C, iar la încălzire minima este de -15 grade C şi maxima de 50 grade C.

La capitolul debit de aer, unitatea internă înregistrează 2000m3/h, iar cea externă 585m3/h.

Ca şi nivel acustic, în timpul funcţionarii maxima produs la exterior este de 60dB, iar cea de la interior de 51dB (23/29/36dB).

Cât despre coeficientul randamentului sezonier, la încălzire SCOP este de 4.4kW, iar la răcire SEER este de 6.8kW.

Pe partea de moduri de funcţionare, pune la îndemână următoarele: funcţia de răcire, funcţia de încălzire, funcţia de ventilatire, funcţia de dezumidificare, funcţia Sleep, funcţia auto restart, funcţia Timer, funcţia turbo, funcţia de dezgheţare şamd.

Ar mai fi de spus că înregistrează o capacitate nominală de 3.5kW la răcire şi de 2.6kW la încălzire.

Concluzie:

În concluzie, Franke FR12BW reprezintă un sistem de climatizare interesant cu tehnologie Inverter, capabil să garanteze de fiecare dată un mediu ambiant optim, în funcţie de dorinţele fiecăruia.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • 12 trepte de ventilare
  • Clasa A++
  • Compresor Inveter
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.