Electrolux X-line EGH6343LOX – plită încorporabilă din inox cu alimentare pe gaz

Electrolux X-line EGH6343LOX se dovedeşte a fi un aparat electrocasnic avantajos pentru gătit, remarcat printr-un raport preţ-calitate favorabil. Reprezintă o plită pe gaz din inox, cu un aspect plăcut şi modern, ce îi permite să se integreze extrem de bine în design-ul oricărei bucătării.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă încorporabilă pe gaz, echipată cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Beneficiază de aprindere electrică de la buton, de arzător WoK, de grătare din fontă, precum şi de sistem de siguranţă a flăcării.

Acest model recent EGH6343LOX poate fi procurat din oferta magazinului de specialitate eMag cu doar 629 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie interesantă din inox cu forme şi finisaje bine definite. Este de culoare argintie, are o greutate de aproximativ 9kg şi măsoară standard x 59.4 x 51 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.1m.

Aceeaşi plită încorporabilă pe gaz se regăseşte şi în magazinele online CEL şi Flanco.

Imagini cu Electrolux X-line EGH6343LOX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, producătorul de faţă a echipat-o cu 4 arzătoare pe gaz cu aprindere electrică de dimensiuni diferite, precum: unul WoK, două normale şi unul mic.

Ca şi poziţionare, cel WoK este situat în partea din dreapta, cele două normale în partea din stânga şi spate, iar cel mic în partea din faţă. Deasupra acestora stau două grătare rezistente din fontă, ce vor garanta o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

Pe partea de putere calorică, arzătorul WoK dezvoltă 4kW, cele două normale câte 2kW fiecare, iar cel mic 1kW.

În ceea ce priveşte siguranţa, produsul electrocasnic de faţă se laudă cu termocuplu pentru siguranţa gazului. Acesta are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Electrolux X-line EGH6343LOX reprezintă o plită încorporabilă pe gaz concepută din inox, capabilă să asigure întotdeauna o funcţionalitate confortabilă şi sigură, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.