Electrolux SCTURBO – aspirator fără sac colector de 1400W putere

Electrolux SCTURBO reprezintă un aparat electrocasnic pentru curăţenie, respectiv un aspirator de calitate foarte bună fără sac colector. Este o variantă eficientă, ce oferă atât o manevrabilitate plăcută, cât şi o depozitare rapidă şi uşoară.

Aşadar, vorbim despre un model cu tip de aspirare uscată, conceput pentru multi-suprafeţe. Are o putere de 1400W şi este încadrat în clasa de eficienţă energetică F. Dispune de derulator automat pentru cablul de alimentare, de variator de putere, precum şi de alte câteva accesorii utile.

Acest model recent SCTURBO se poate procura şi din oferta magazinului online eMag cu preţul de achiziţie de 524 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl proveste designul, prezintă o construcţie ergonomică, modernă şi compactă, de culoare neagră. Tehnic vorbind, cântăreşte aproximativ 7.4kg şi măsoară standard 31.0 x 45.0 x 23.0 (L x A x I) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 5m.

Noul model este prezent şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Electrolux SCTURBO:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, acest aspirator fără sac de la Electrolux funcţionează pe baza tehnologiei Cyclon, necesitând o alimentare la reţea la 220-240V, cu 50-60Hz.

Sacul colector este înlocuit de către un recipient transparent din plastic foarte uşor de demontat pentru golire, ce are o capacitate de 2.75l.

La capitolul filtrare, vine echipat atât cu un filtru motor standard, cât şi cu un filtru de evacuare lavabil Allergy Plus.

Ar mai fi de spus că are o rază de operare de până la 9 metrii, dar şi că beneficiază de protecţie pentru scări şi de fantă integrată pentru depozitare.

Cât despre accesorii, vine la pachet cu un furtun flexibil, cu un tub metalic telescopic, cu o perie standard pentru tapiserie şi cu un accesoriu pentru spaţiile înguste.

În timpul utilizării nivelul actustic maxim înregistrat este de numai 78dB.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Electrolux SCTURBO se pare a fi un aspirator fără sac foarte calitativ şi eficient, ce dă dovadă de performanţă după fiecare utilizare.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 1400W putere
   • Pentru multi-suprafeţe
Contra:
   • Clasa F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.