Electrolux EWS31074NA – maşină de spălat rufe slim din clasa A+++

Electrolux EWS31074NA este una dintre cele mai noi maşini de spălat rufe de pe piaţă, un produs de înaltă calitate ce reuşeşte să obţină întotdeauna rezultate impecabile. Aspectul plăcut şi modern cu trăsături slim, face ca modelul de faţă să se integreze excelent în orice stil de decor şi de design, fără să ocupe prea mult spaţiu.

Aşadar, discutăm despre un model cu încărcare frontală din gama anului 2017, încadrat în clasa energetică A+++. Se laudă cu o capacitate de încărcare de 7kg, cu o vitează de centrifugare de 1000rpm, cu 14 programe de spălare, precum şi cu un afişaj digital generos de tip LCD cu control electronic.

Acest model recent EWS31074NA este deja disponibil în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul online de numai 1.166 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design exterior slim, elegant şi modern, cu forme şi finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare albă, cântăreşte în jur de 60kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 44.8 (I x L x A) cm. Ar mai fi de menţionat faptul că acceptă să fie încorporată sub blatul mobilei de bucătărie, precum şi că lungimea cablului de alimentare măsoară 1.5m.

Imagini cu Electrolux EWS31074NA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei energetice A+++, noul aparat electrocasnic de la Electrolux înregistrează un consum mediu anual de curent electric de doar 175kWh şi numai 0.88kWh/program standard. Iar cât despre consumul de apă mediu anual înregistrat, acesta este de doar 9999l.

Printre cele 14 programe de spălare ale maşinii, se enumeră şi următoarele: programul bumbac, programul delicate, programul mătase, programul mix, programul rapid, programul lână, programul jeans, programul sport, programul Eco şamd.

Pe partea de extraopţiuni, se laudă cu opţiunea de start întârziat, cu opţiunea de clătire fără spumă, cu opţiunea de reglare sau excludere a centrifugării, precum şi cu termostat reglabil.

Iar cât despre sistemele avansate şi funcţiile speciale, ar fi de menţionat sistemul de echilibrare al încărcăturii, sistemul de blocare acces copii, sistemul de protecţie anti-inundare, tehnologia avansată Fuzzy Logic, afişajul LCD generos, sistemul de control al balansului, sistemul de detectare al încărcăturii şi funcţia de stoarcere suplimentară.

Ca şi nivel de zgomot înregistrat în timpul funcţionarii, maxima produsă la spălare este de 58dB(A), iar cea de la centrifugare de 76dB(A).

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux EWS31074NA este o maşină de spălat rufe slim inteligentă, calitativă şi economică, capabilă să obţină mereu rezultate impecabile indiferent de situaţie.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LCD
  • A+++
  • 14 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.