Electrolux EWS31064NU – maşină de spălat rufe slim cu încărcare frontală din clasa A+++

Electrolux EWS31064NU se pare a fi o maşină de spălat rufe slim cu încărcare frontală, concepută după cele mai inteligente şi avansate sisteme ale momentului. Reprezintă un model accesibil şi eficient, ce reuşeşte de fiecare dată să obţină rezultate impecabile într-un mod pe cât se poate de economic.

Ei bine, avem de-a face cu un model slim cu capacitatea de încărcare de 6kg şi cu o viteză de centrifugare de 1000rpm. Aparţine clasei energetice A+++, fiind prevăzută cu numeroase programe eficiente de spălare, precum şi cu un afişaj digital LCD cu control electronic.

Acest model recent EWS31064NU este disponibil în magazinul online eMag la preţul avantajos de numai 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se bucură de un design slim clasic cu finisaje moderne, foarte uşor de integrat în orice stil de amenajare. Este de culoare albă, are o greutate de aproximativ 55kg şi măsoară standard 59.5 x 37.7 x 85 (L x A x I) cm. Ar mai fi de menţionat faptul că deţine cuvă din carboran şi tambur din oţel inoxidabil.

Produsul electrocasnic de faţă se poate achiziţiona şi din magazinele online Altex şi CEL.

Imagini cu Electrolux EWS31064NU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei de eficienţă energetică A+++, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.76kWh/program standard şi de doar 152kWh/an. Cât despre consumul mediu anual de apă înregistrat acesta este de 9999l/an.

În privinţa nivelul acustic atins în timpul utilizării, maxima de la spălare este de 58dB(A), iar cea de la centrifugare de 76dB(A).

Pune la dispoziţie o gamă variată de programe de spălare eficiente, printre care se enumeră şi următoarele: programul Jeans, programul sintetice, programul mătase/perdele, programul cuverturi, programul drenare, programul stoarcere, programul lână şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale, se bucură de sistemul de echilibrare a încărcăturii, de funcţia Time Manager, de tehnologia Fuzzy Logic, de sistemul de siguranţă pentru cei mici, de protecţia contra inundaţiilor, de sistemul de clătire fără spumă, de optiuna de programare întârziată şamd.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux EWS31064NU este o maşină de spălat rufe slim cu încărcare frontală, ce reuşeşte întotdeauna să obţină rezultate ireproşabile într-un mod economic şi silenţios.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • Slim
  • A+++
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.