Electrolux ESL4201LO – maşină de spălat vase slim de tip încorporabilă din clasa A+

Electrolux ESL4201LO se dovedeşte a fi un model avantajos de maşină de spălat vase slim, provenită din gama aparatelor de bucătărie de tip încorporabile. Este un produs electrocasnic de calitate înaltă, capabil să obţină de fiecare dată rezultate impecabile, într-un mod pe cât se poate de economic privind consumul de resurse.

Aşadar, avem de-a face cu un produs parţial încorporabil de 1950W putere, din clasa de eficienţă energetică A+. Dispune de o capacitate de încărcare pentru 9 seturi, de 5 programe de spălare, precum şi de un afişaj digital cu control electronic.

Acest model recent ESL4201LO este prezent deja în stocul celor de la eMag la preţul de achiziţie de numai 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că deţine o construcţie calitativă slim parţial încorporabilă. Tehnic vorbind, măsoară standard 81.8 x 44.6 x 55 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 32.4kg, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de maxim 51dB(A).

Produsul de faţă poate fi achiziţionat online şi din ofertele celor de la Altex şi Flanco.

 

Imagini cu Electrolux ESL4201LO:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Privind consumul de resurse, respectiv cel de curent electric şi de apă, datorită clasei energetice A+ este pe cât se poate de economică. Astfel, din punct de vedere al consumului de curent electric, media anuală este de 222kWh şi de numai 0.778kW/ciclu de spălare. Iar ca şi consum de apă, înregistrează în jur de 2775l/an şi doar 9.9l/ciclu de spălare.

În privinţa celor 5 programe de spălare, acestea sunt: programul QuickPlus la 65°C, programul normal la 65°C, programul intensiv la 70°C, programul bio/eco la 50°C şi programul clătire şi pauză.

Cât despre opţiunile extra, ar fi de menţionat cele 3 nivele de temperatură şi opţiunea de programare întârziată.

Iar ca şi funcţii şi sisteme speciale, ar fi de specificat protecţia contra inundaţiilor, sistemul SensorControl, sistemul de uscare AirDry, sistemul termoeficient, indicatorul pentru sare, sistemul de siguranţă pentru cei mici şi indicatorul pentru terminare program.

La capitolul accesorii, odată cu produsul electrocasnic de faţă vine şi următoarele: un coş reglabil pe înălţime şi un coş pentru tacâmuri.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Electrolux ESL4201LO se dovedeşte a fi un aparat electrocasnic pentru bucătărie economic, calitativ şi eficient, ce obţine întotdeauna rezultate impecabile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 9 seturi
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *