Electrolux ESF8630ROX – maşină de spălat vase performantă, economică şi eficientă

Electrolux ESF8630ROX se dovedeşte a fi o maşină de spălat vase super avantajoasă atât din punct de vedere al rezultatelor la spălare, cât din punct de vedere al consumului de resurse. Construcţia standard din inox cu finisaje perfect definite îi permite să se integreze extrem de bine în orice stil de bucătărie.

Ei bine, avem de-a face cu un produs electrocasnic de bucătărie încadrat în clasa A+++. Are o capacitate pentru 15 seturi, 6 programe de spălare, numeroase sisteme şi funcţii inteligente, precum şi un afişaj digital LED cu control electronic.

Acest model ESF8630ROX este deja disponibil online în oferta magazinului online eMag la preţul de 2.450 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm un aspect plăcut şi modern din inox, cu detalii şi forme bine definite. Este pe o nuanţă de culoare gri, măsoară standard 85 x 59.6 x 61 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de maxim 44dB(A).

Acelaşi produs electrocasnic este prezent online şi în ofertele celor de la CEL şi Flanco.

Imagini cu Electrolux ESF8630ROX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că aparţine clasei energetice A+++, reuşeşte să surprindă cu un consum de resurse extrem de favorabil. Astfel, consumul energetic anual este de 241kWh şi de numai 0.857kW per ciclu de spălare. Iar cât despre consumul de apă, înregistrează în jur de 3080l/an şi doar 11l/ciclu de spălare.

Aşa cum am spus, pune la îndemână 6 programe de spălare, precum: programul Intensiv la 70°C, programul Bio/Eco la 50°C, programul AutoFlex la 45-70°C, programul QuickPlus la 60°C, programul Pauză şi programul FlaxiWash.

Ca şi extra-opţiuni, se laudă cu 5 nivele de temperatură, cu funcţia TimerManager, cu funcţia de oprire automată şi cu opţiunea de start întârziat.

Iar cât despre sistemele speciale, beneficiază de sistemul de protecţie inundaţie, de braţ spray – FlaxySpray Satelitte, de panou cu text/simboluri, cu sistem termoeficient, cu senzor de apă, cu sistemul de uscare prin căldură reziduală, cu SensorControl, precum şi cu indicator sare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Electrolux ESF8630ROX este o maşină de spălat vase performantă şi economică, ce dă dovadă de performanţe superioare la spălare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+++
  • 6 programe
  • 15 seturi
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.