Electrolux EOA5400AOW – cuptor electric multifuncţional cu Autocurăţare catalitică

Electrolux EOA5400AOW este un produs electrocasnic electric pentru bucătărie, respectiv un cuptor încorporabil modern şi elegant cu numeroase funcţii interesante. Reprezintă o variantă potrivită oricărui stil de bucătărie, reuşind să se integreze neaşteptat de bine în orice decor de amenajare.

Aşadar, vorbim despre aparat electrocasnic electric încadrat în clasa energetică A. Pune la dispoziţie o capacitate generoasă de 72l, 9 programe eficiente şi utile, diverse funcţii inteligente, precum şi un afişaj LED cu control electronic.

Acest model recent EOA5400AOW se poate procura din stocul magazinului eMag cu preţul de achiziţie de 1.366 de lei (Vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile estetice, remarcăm un design atrăgător cu forme şi finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare albă, cântăreşte în jur de 35kg şi măsoară standard 59.4 x 59.4 x 56.8 (I x L x A) cm. Uşa cuptorului este proiectată dintr-o sticlă dublă termorezistentă, ce conservă foarte bine temperatura de la interior.

Acelaşi cuptor electric încorporabil se poate achiziţiona şi din magazinele de specialitate Cel şi Flanco.

Imagini cu Electrolux EOA5400AOW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cu am spus şi mai sus, noul aparat multifuncţional de bucătărie de la Electrolux este încadrat de către specialişti în clasa energetică A, având o putere de 2780W. Astfel, reuşeşte să înregistreze un consum avantajos de curent electric de numai 0.95kW/h.

Producătorul de faţă a prevăzut acest cuptor cu 9 programe de gătire interesante, printre care se enumeră şi următoarele: funcţia de încălzire inferioară/superioară, funcţia de coacere pe 3 nivele, Treapta pentru Pizza, funcţia de Grill rapid, funcţia de Gătire convenţională şamd.

Cât despre funcţiile speciale ale acestuia, ar fi de menţionat elementul de încălzire sub forma unui inel, funcţia de semnalizare acustică pentru avertizare sfârşit de program, funcţia de Ventilare, funcţia de Autocurăţare Catalitică, precum şi funcţia de iluminare interioară.

În ceea ce îl privesc accesoriile, vine împreună cu o tavă emailată pentru prăjituri, cu o tavă emailată colectoare, precum şi cu un raft din sârmă.

Concluzie:

Concluzionând, Electrolux EOA5400AOW este un cuptor electric performant şi eficient de tip încorporabil, ce reuşeşte să garanteze rezultate excelente într-un mod sigur şi comod.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Multifuncţional (9)
  • Modern
  • 2780W putere
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.