Electrolux EOA3400AOX – cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil

Electrolux EOA3400AOX este un aparat electrocasnic de bucătărie multifuncţional, respectiv un cuptor electric de tip încorporabil. Reprezintă o variantă calitativă şi modernă din inox, capabilă să se integreze rapid şi uşor în decorul oricărei bucătării.

Ei bine, vorbim despre un aparat de 2780W putere încadrat în clasa energetică A. Pune la îndemână o capacitate generoasă de 72l, 8 funcţii de gătire, Timer, Grill, precum şi un afişaj elegant de tip LED cu control electronic.

Acest model recent EOA3400AOX este deja comercializat online de către magazinul eMag cu doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior elegant şi modern din inox cu proprietăţi antiamprentă. Este pe o nuanţă de culoare gri, cântăreşte în jur de 30kg şi măsoară standard 59.4 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m. Uşa cuptorului este proiectată dintr-o sticlă termorezistentă cu 2 straturi.

Acelaşi cuptor electric încorporabil este prezent şi în stocul celor de la Flanco şi CEL.

Imagini cu Electrolux EOA3400AOX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, discutăm despre un produs electrocasnic electric de 2780W putere (230V/60Hz), încadrat în clasa energetică A. Astfel, reuşeşte să înregistreze un consum de curent electric de doar 0.89kW/h.

Fiind o variantă multifuncţională, pune la dispoziţie 8 funcţii de gătire utile şi interesante, precum: funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de Grill cu suprafaţă mare, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de încălzire superioară, funcţia de ventilare + Grill, funcţia de Grill şamd.

Ca şi funcţii speciale, ar fi de menţionat funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia Timer, funcţia de iluminare interioară, funcţia de comandă rapidă cu botoane rotative cu funcţia de numărătoare inversă, precum şi cavitatea cuptorului cu 3 nivele de coacere.

Iar cât despre accesoriile ce vin împreună cu noul cuptor, ar fi de enumerat cele două tavi de coacere din email şi grătarul combi din sârmă cromată.

În ceea ce priveşte interiorul cuptorului, cavitatea generoasă este proiectată dintr-un email extrem de strălucitor, foarte uşor de curăţat şi de igienizat.

Concluzie:

Concluzionând, Electrolux EOA3400AOX este un cuptor electric multifuncţional din inox de tip încorporabil, capabil să ofere un proces de gătire sigur şi eficient.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Performant
  • Inox
  • Multifuncţional (8)
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.