Electrolux EKK52550OX – aragaz mixt calitativ şi modern din inox

Electrolux EKK52550OX este un aragaz mixt din inox, un produs electrocasnic pentru bucătărie calitativ şi modern foarte uşor de integrat în orice stil de design. Reprezintă o soluţie avantajoasă şi eficientă, ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate excelentă, cu rezultate foarte bune la gătire.

Ei bine, avem de-a face cu un produs mixt, ce deţine plită pe gaz şi cuptor electric. Beneficiază de mod de siguranţă, de 4 arzătoare diferite, de Grill, de sistem de ventilare, precum şi de aprindere electrică.

Acest model recent EKK52550OX poate fi achiziţionat din oferta magazinului online eMag cu doar 1.279 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile estetice, se remarcă printr-o construcţie calitativă şi modernă din inox, cu forme şi detalii perfect definite. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 47kg şi măsoară standard 60cm în adâncime, 50cm în lăţime şi 85.5cm în înălţime (144cm în înălţime maximă cu capac deschis.). Ar mai fi de spus că deţine cablu de alimentare de 1m, precum şi că include duze pentru GPL.

Produsul electrocasnic de faţă este disponibil online şi în ofertele celor de la Altex, Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu Electrolux EKK52550OX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de menţionat faptul că acest model Electrolux are o putere de 2.035W şi că necesită o alimentare 220-240V, cu 50-60Hz, fiind încadrat în clasa energetică A-10%.

Plita acestui aragaz deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite cu aprindere electrică, precum unul mare, unul mic şi două normale. Cel mare este situat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din stânga spate, iar cele două normale în partea din dreapta faţă şi spate. Deasupra acestora vin poziţionate două grătare rezistente din fontă, ce vor garanta o stabilitate extraordinară vaselor de gătit.

Ca şi dimensiuni şi putere calorică, cel mare de 102mm are o putere de 3kW, cel mic de 55mm are o putere de 1kW, iar cele două normale de către 71mm au o putere de 2kW fiecare.

Cuptorul cu alimentare electrică are o capacitate de 60kg. Acesta vine prevăzut cu sistem de ventilare, cu Grill, precum şi cu funcţia de încălzire inferioară şi superioară.

Uşa acestuia este proiectată dintr-o sticlă termorezistentă uşor transparentă, pe când interiorul cuptorului dintr-un email calitativ foarte uşor de curăţat.

Concluzie:

În concluzie, Electrolux EKK52550OX reprezintă un aragaz mixt calitativ şi modern din inox, capabil să asigure o funcţionalitate foarte bună, cu rezultate excelente la gătire.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Mixt
  • Aprindere electrică
  • Inox
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.