Electrolux EHF6241FOK – plită electrică încorporabilă din sticlă ceramică

Electrolux EHF6241FOK reprezintă o plită electrică încorporabilă din sticlă vitroceramică de culoare negară, foarte uşor de integrat în orice design de bucătărie. Sistemele şi caracteristicile acesteia o fac capabilă să asigure o utilizare sigură şi comodă, rezultatele fiind unele pe măsură.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă interesantă cu o sarcină electrică totală de 6400W putere. Se bucură de 4 zone de gătit de dimensiuni diferite, de sistem de siguranţă, de numeroase funcţii inteligente, precum şi de control şi afişaj digital.

Acest model recent EHF6241FOK este deja disponibil în oferta magazinului de specialitate eMag la doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, se bucură de o construcţie calitativă şi modernă din sticlă vitroceramică. Este de culoare neagră, cântăreşte net în jur de 7.58kg şi măsoară standard x 59 x 52 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m. Este de subliniat faptul că beneficiază de un mod de instalare simplist datorită sistemului „snap-în”, dimensiunile decupajului din blat fiind de 560 x 490 (l x A)mm.

Imagini cu Electrolux EHF6241FOK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua plită electrică de la Electrolux pună la dispoziţie 4 zone diferite pentru gătit, precum: una mare, una normală şi două mici. Cea mare este poziţionată în partea din stânga faţă, cea normală în partea din dreapta spate, iar cele două normale în partea din dreapta faţă şi stânga spate.

Din punct de vedere a puterii, zona cea mare este de 2.2kW, cea normală de 1.8kW, iar cele două normale de câte 1.2kW fiecare.

În privinţa funcţiilor, se laudă cu taste touch iluminate şi afişaj digital, cu sistem de protecţie pentru cei mici, cu funcţia de deconectare automată, cât şi cu indicator pentru căldură reziduală.

Panoul de comandă digital este proiectat în partea frontală din dreapta plitei. Aici se regăsesc tastele touch cu afişaj digital, de unde se pot acţiona atât zonele de gătit, cât şi funcţiile acestora.

Faptul că deţine o suprafaţă complet din ceramică, permite să fie curăţată extrem de uşor şi de rapid prin ştergere.

Concluzie:

În concluzie, Electrolux EHF6241FOK reprezintă o plită electrică din sticlă vitroceramică de tip încorporabilă, foarte uşor de integrat şi de asortat oricărui stil şi decor de amenajare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Electrică
  • Touch Control
  • Sticlă vitroceramică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.