Electrolux EGH6343BOX – plită încorporabilă din inox cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică

Electrolux EGH6343BOX reprezintă o plită încorporabilă pe gaz concepută din inox, un model atractiv ce reuşeşte cu brio să se integreze în decorul oricărei bucătării. Calitatea şi caracteristicile acesteia o fac capabilă să asigure o funcţionalitate ireproşabilă, cu rezultate pe măsură.

Aşadar, vorbim despre un produs electrocasnic dotat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, alimentate cu gaz. Beneficiază atât de sistemul de siguranţă, cât şi de sistemul integrat de aprindere electrică de la buton.

Acest model recent EGH6343BOX este deja comercializat de către magazinul online eMag cu preţul de ofertă de numai 599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm o construcţie modernă din inox antiamprentă cu finisaje şi forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare argintie, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard x 59.4 x 51 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.1m.

Aceeaşi plită încorporabilă din inox se poate achiziţiona online şi din magazinele Flanco şi CEL.

Imagini cu Electrolux EGH6343BOX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi ceva mai sus, noua plită pe gaz de la Electrolux pune la dispoziţie 4 arzătoare cu aprindere electrică de dimensiuni diferite, precum: unul mic, două normale şi unul mare-WoK.

Ca şi poziţionare, cel mic vine amplasat în partea din dreapta faţă, cele două normale în partea din dreapta şi stânga spate, iar cel mare-WoK în partea din stânga faţă. Deasupra acestora, producătorul a optat pentru două grătare din fontă de culoare neagră, extrem de stabile şi de rezistente.

În ceea ce o priveşte puterea calorică, în total dezvoltă 9kW. Individual, cel mic este de 1kW, cele două normale de câte 2kW fiecare, iar cel mare-WoK de 4kW.

Arzătorul cel mare-WoK oferă o eficienţă superioară, distribuind astfel căldură uniform. În felul acesta, durata procesului de gătiră va fi mult mai scurtă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Electrolux EGH6343BOX se dovedeşte a fi un real ajutor în bucătăria oricărei femei, dat fiind faptul că asigură o funcţionalitate sigură şi confortabilă, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Modernă
  • Aprindere electrică
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.