Electrolux EFP6440X – hotă telescopică din inox cu 2 motoare

Electrolux EFP6440X este o hotă telescopică din inox, calitativă şi modernă, provenită din categoria încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă un model atractiv atât ca design, cât şi ca funcţionalitate, fiind capabilă să asigure rezultate bune la absorbţie.

Aşadar, vorbim despre o hotă telescopică încadrată în clasa energetică F. Este echipată cu 2 motoare de 250W putere, cu 3 nivele de viteză, cu lampă de iluminare dublă, precum şi cu filtru de grăsime din aluminiu de tip lavabil.

Acest model recent EFP6440X poate fi procurat online din gama de produs a celor de la eMag cu numai 409 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, prezintă un exterior calitativ şi modern din inox. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 8.4kg şi măsoară standarad 17.3 x 59.8 x 29.5 (IxLxA) cm. Ar mai fi de spus că lungimea cablului de alimentare măsoară 1.5m şi că diametrul burlanului de evacuare este de 120mm.

Aceeaşi hotă încorporabilă din inox este disponibilă şi în ofertele online ale celor de la Flanco, evoMag şi CEL.

Imagini cu Electrolux EFP6440X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că modelul de faţă este încadrat în clasa de eficienţă energetică F, consumul de curent electric mediu anual este de doar 192.6kWh.

Aşa cum am spus, deţine 3 nivele de putere, fapt ce influenţează direct atât puterea de absorbţie, cât şi nivelul de zgomot.

Astfel, capacitatea minimă de absorbţie înregistrată la utilizare este de 224mc/h, iar cea maximă de 384mc/h.

Cât despre nivelul de zgomot înregistrat la utilizare, minima produsă este de 57dB, iar maxima de 71dB.

Este de subliniat faptul că vine dotată cu lampă dublă cu halogen de 80W putere (2 x 40W).

Iar ca şi filtrare, are la bază un filtru lavabil din aluminiu ce permite să fie curăţat periodic, chiar şi în maşina de spălat vase.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Electrolux EFP6440X este o hotă încorporabilă din inox, puternică şi eficientă, ce asigură o absorbţie rapidă şi silenţioasă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă telescopică
  • Filtru metalic lavabil
  • Silenţioasă
  • Inox
Contra:
  • Clasa F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.