Dirt Devil Rebel – aspirator fără sac cu filtru HEPA de 700W putere

Dirt Devil Rebel reprezintă un aspirator accesibil şi eficient fără sac, cu capacitatea de a asigura o aspirare ireproşabilă. Se pare a fi un aparat electrocasnic de calitate foarte bună, cu un design ergonomic şi modern, ce garantează o depozitare uşoară şi rapidă.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă fără sac din clasa de eficienţă energetică A, de 700W putere. Efectuează aspirare uscată, capacitatea recipientului de colectare fiind de 2.2l. Beneficiază de variator de putere, de derulator automat cablu, precum şi de posibilitatea de a aspiră multi-suprafeţe.

Acest model Devil Rebel este comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu preţul de doar 327 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie interesantă şi modernă de culoare gri/roşu. Finisajele şi elementele perfect definite oferă o manevrabilitate confortabilă, precum şi o depozitare rapidă. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 5kg şi măsoară standard 495 x 305 x 410 mm.

Acelaşi aspirator fără sac de generaţie nouă este prezent online şi în oferta celor de la evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu Dirt Devil Rebel:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii l-au clasificat în clasa energetică A, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este de numai 27.2kWh.

Pune la îndemână un indicator LED, un mâner ergonomic, un derulator pentru cablu de alimntare – 6m, un variator de putere, precum şi tehnologia Multi-Cyclon.

Fiind un produs electrocasnic de generaţie nouă, conceput după ultimele sisteme şi tehnologii, reuşeşte să asigure un proces de aspirare pe cât se poate de silenţios. Astfel, zgomotul înregistrat la utilizare este de doar 79dB.

Pe partea de filtrare a evacuării, producătorul a ales pentru acest aspirator fără sac un filtru eficient Hepa.

În ceea ce îl privesc accesoriile, modelul de faţă vine împreună cu: un element pentru spaţiile înguste, cu o duză pentru tapiţerie, cu o perie pentru parchet şi cu o perie pentru covoare şi podele dure.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Dirt Devil Rebel reprezintă un aspirator fără sac de calitate foarte bună, ce reuşeşte să ofere o manevrabilitate uşoară, precum şi o depozitare pe măsură.

Concluzie:

Pro:
   • Fără sac
   • Accesibil
   • 700W putere
   • Clasa A
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.