Dirt Devil Beat 2.1 – aspirator ergonomic şi avantajos cu sac

Dirt Devil Beat 2.1 este un nou aspirator cu sac, accesibil şi eficient, ce reuşeşte să asigure un mod de utilizare confortabil şi rapid. Aspectul acestuia ergonomic de dimensiuni reduse permite să fie depozitat cu uşurinţă în orice loc din casă.

Ei bine, discutăm despre un produs electrocasnic din clasa energetică B de 800W putere. Realizează aspirare de tip uscată pe multiple suprafeţe, putând fi alimentat la reţeaua de acasă (220-240V).

Acest model recent Devil Beat 2.1 poate fi achiziţionat din magazinul de specialitate eMag cu doar 262 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, aşa cum am spus prezintă un exterior compact, calitativ şi modern de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 3.9kg, cablul de alimentare din dotare măsurând o lungime de 5 metrii. Iar ca şi zgomot înregistrat la utilizare, maxima atinsă este de doar 79dB.

Acelaşi aspirator cu sac este prezent şi în stocul online al celor de la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Dirt Devil Beat 2.1:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că aspiratorul de faţă a fost încadrat în clasa energetică B, consumul mediu de energie electrică este de numai 31.2kWh/an.

Aşa cum am spus, realizează aspirare uscată pe multi-suprafeţe, având o rază de operare de până la 7.5m. Sacul de colectare al prafului are o capacitate de 1.5l, fiind integrat într-un compartiment special cu profil striat ce permite desfacerea uniformă a acestuia.

Ar mai fi de menţionat că deţine variator de putere, derulator automat pentru cablul de alimentare, precum şi filtru de evacuare HEPA Media.

Pe partea de accesorii ce vin odată cu noul aspirator, ar fi de menţionat următoarele: o perie standard pentru podea (HEFT14), o perie specială 3 în 1, un accesoriu pentru spaţiile înguste, o perie mică, un tub telescopic din metal şi un furtun flexibil.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Dirt Devil Beat 2.1 reprezintă un aspirator accesibil şi modern cu sac de colectare, ce reuşeşte să garanteze o utilizare confortabilă şi eficientă.

Concluzie:

Pro:
   • Cu sac
   • Accesibil
   • 800W putere
Contra:
   • Clasa energetică B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.