DeLonghi Magnifica ESAM4000B – espressor de cafea automat cu râşniţă din oţel inox

DeLonghi Magnifică ESAM4000B este un espressor de cafea automat, ce reuşeşte de fiecare dată să surprindă plăcut cu băuturi autentice delicioase. Cu siguranţă reprezintă o variantă ideală atât în bucătăria de acasă, cât şi la locul de muncă, design-ul acestuia integrându-l perfect în orice situaţie.

Aşadar, discutăm despre un aparat de cafea automat de 1350W putere. Deţine pompă de presiune de 15 bari, capacitate pentru 1 sau 2 ceşti, rezervor de apă de 1.8l, râşniţă din oţel inox, precum şi compartiment pentru cafea de 200gr.

Acest model recent Magnifica ESAM4000B se poate achiziţiona din magazinul online eMag cu preţul de ofertă de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior plăcut cu finisaje şi forme atrăgătoare. Este conceput din materiale calitative, este de culoare neagră şi cântăreşte în jur de 10kg, dimensiunile standard măsurând 285 x 375 x 360 (W x D x H) mm.

Mulţumită elementelor sale detaşabile, precum tăviţei de scurgere şi rezervorului de apă, igienizarea espressorului este una pe cât se poate de confortabilă şi de rapidă.

Acelaşi espressor automat de cafea este disponibil online şi la CEL.

Imagini cu DeLonghi Magnifica ESAM4000B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noul espressor de la DeLonghi din seria Magnifica acceptă să fie alimentat atât cu cefea boabe, cât şi cu cafea măcinată. Pentru cea boabe, include râşniţă de cafea din oţel inoxidabil cu 13 trepte de râşnire.

Beneficiază de sistemul pentru Cappuccinpo, de sistemul de Autocurăţare, de plită de menţinere a căldurii, de dispozitiv reglabil de spumare al laptelui, de sistemul de fierbere apă pentru ceaiuri, de sistemul de setare electronică a temperaturii, de funcţia de setare a cantităţii de cafea/apă, de sistemul de decalcifiere, de sistemul Thermoblock patentat, de dispenser reglabil în funcţie de înălţimea ceştii de cafea, de funcţia de oprire automată, precum şi de indicator rezervor gol.

Sistemul inteligent pentru Cappuccino reuşeşte să obţine o astfel de băutură delicioasă, combinând perfect laptele, cu aburul şi apă.

Thermoblock reprezintă un sistem patentat ce menţine băutura la o temperatură ideală, dar şi constantă.

Opinii pro și contra:

În concluzie, DeLonghi Magnifica ESAM4000B reprezintă un aparat de cafea automat cu numeroase funcţii şi sisteme, ce îl fac capabil să prepare rapid cele mai savuroase şi autentice băuturi pe bază de cafea.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1350W putere
  • 15 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.