Dell Inspiron 3567 – laptop portabil şi modern cu sistem de operare Ubuntu Linux 16.04

Dell Inspiron 3567 este un laptop portabil şi modern, avantajos atât din punct de vedere al specificaţiilor, cât şi al costului de achiziţie. Reprezintă o soluţie ideală pentru lucrul de acasă şi de la birou, cât şi pentru activităţile de pe teren.

În ceea ce îl priveşte sistemul de operare, acesta rulează din fabrică sistemul Ubuntu Linux 16.04.

Ca şi autonomie de lucru, datorită acumulatorului Lithium-Ion cu 4 celule, asigură o durată de viaţă de până la 4-5 ore.

Acest model recent Inspiron 3567 poate fi procurat şi online din magazinul de specialitate eMag cu doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se bucură de o construcţie portabilă cu finisaje moderne şi bine definite. Este pe o nuanţă de culoare neagră, măsoară standard 380 x 23.65 x 260.3 mm şi cântăreşte în jur de 2.2kg.

Dispozitivul de faţă este prezent şi în magazinele online evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Dell Inspiron 3567:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, acest laptop Dell din gama Inspiron vine echipat cu un ecran LCD LED-backlit cu diagonala de 15.6 inch. Este un display calitativ cu unghiuri bune de vizbilitate, ce oferă o rezoluţie HD la 1366 x 768 pixeli.

Pe partea de specificaţii hardware, are la bază un procesor Intel Core i3 – 6006U, provenit de pe arhitectura Skylake. Are 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm, frecvenţa de tactare fiind de 2.0GHz.
Ca şi grafică, integrează procesorul video HD Graphics 520 de la Intel.

La nivel de memorii, vine standard cu 4Gb de tip DDR4 de memorie RAM, precum şi cu 1Tb de tip HDD de memorie de stocare.

Se bucură de WebCam HD, de microfon integrat, de cititor de carduri (SD, SDHC, SDXC), de unitate DVD-Rw, precum şi de difuzoare audio stereo – Waves MaxxAudio Pro.

Iar ca şi conexiuni şi porturi de conectivitate, deţine Bluetooth 4.0, Wi-Fi, LAN, un port HDMI 1.4a, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 şi o ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, Dell Inspiron 3567 reprezintă un laptop portabil şi modern cu performanţe hardware bine echilibrate, ideal atât pentru acasă, cât şi pentru deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Portabil
  • Ubuntu Linux 16.04
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.