Daewoo RN-308RDQB – combină frigorifică inteligentă şi accesibilă cu sistem de dezgheţare automat

Daewoo RN-308RDQB se dovedeşte a fi o combină frigorifică inedită, dat fiind faptul că deţine un exterior modern pe un fond de culoare neagră. Este un produs frigorific de calitate foarte bună, avantajos atât din punct de vedere al costului de achiziţie, cât şi al specificaţiilor sale.

Ei bine, vorbim despre un aparat electrocasnic pentru bucătărie provenit din clasa energetică A+. Se bucură de sistem de răcire Full Perfect No Frost, de dispenser de apă, precum şi de sistem de dezgheţare automat.

Are un volum brut total de 337l şi unul net total de 305l, dintre care 221l sunt ai frigiderului, iar restul de 84l ai congelatorului.

Acest model recent RN-308RDQB poate fi achizitonat din magazinul de specialitate eMag cu preţul online de numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm un design aparte cu finisaje şi forme ultra-moderne. Este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 67 kg şi măsoară standard 187 x 59.5 x 65 (I x L x A) cm. Uşile cu menere integrate orizontal şi cu sistem reversibil vin standard cu deschidere pe partea dreaptă.

Acelaşi model avantajos este prezent şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Daewoo RN-308RDQB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Daewoo a proiectat noua combină frigorifică de faţă cu frigiderul în partea superioară şi cu congelatorul în cea inferioară.

Aşadar, frigiderul de 221l se laudă cu sistem de dezgheţare automat şi cu iluminare interioară pe Crystal LED, fiind compus din: 4 rafturi din sticlă securizată, din 3 suporturi pe uşă, dintr-un compartiment pentru fructe şi legume – Farmer’s Case şi dintr-un suport pentru ouă.

Pe exteriorul uşii acestuia, producătorul a optat pentru un dispenser de apă, care se dovedeşte a fi o idee excelentă pe toată perioada verii.

Congelatorul de 84l se bucură de asemenea de sistem de dezgheţare automat, având o capacitate de congelare de până la 4kg/24 ore. Acesta pune la îndemână 3 compartimente generoase Frozen Plus, dintre care unul este XXL.

În privinţa funcţiilor speciale, se bucură de sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, de sistemul Multi AirFlow, de tehnologia Cycle Balancing, de sistemul anti-bacterian şi de sistemul de răcire perfect No Frost Daewoo.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Daewoo RN-308RDQB reprezintă o combină frigorifică ultra-modernă şi calitativă de generaţie nouă, capabilă să ofere un spaţiu generos şi optim alimentelor de la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Dispenser de apă
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Sistem de dezgheţare automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.