Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter – sistem de AC cu Inverter de 12.000 BTU

Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter este un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, foarte uşor de integrat în orice stil şi decor de design interior. Reprezintă un produs de climatizare de calitate foarte bună, economic şi accesibil, ce reuşeşte de fiecare dată să asigure un mediu ambiental optim, indiferent de clima de afară.

Ei bine, discutăm despre o variantă de 12.000 BTU la încălzire/răcire, provenită din clasa energetică A++. Se bucură de compresor rotativ Inverter, de 3 trepte de ventilaţie, de filtru anti-bacterian, dar şi de kit de instalare inclus.

Capacitatea generală de răcire/încălzire îl face ideal pentru spaţiile şi locuinţele cu o suprafaţă acoperită de până la 35 m².

Acest model recent DSB-F1281ELH-VK Inverter este disponibil deja în oferta magazinului online eMag la doar 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, observăm o construcţie modernă şi elegantă a întregului sistem de climatizare. Ambele unităţi sunt pe un fond de culoare albă, având sistem de montare pe perete. Unitatea de la interior cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 800 x 280 x 185 (L x l x H)mm, iar cea de la exterior este de 31kg şi măsoară 760 x 256 x 552 (L x l x H)mm.

Imagini cu Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul aparat de AC cu Inverter de la Daewoo se laudă cu o temperatură de operare la răcire de minim -10 grade Celsius şi de maxim 46 grade Celsius, iar la încălzire de minim -15 grade Celsius şi de maxim 24 grade Celsius.

Privind zgomotul produs în timpul utilizării, nivelul maxim de la interior este de 40dB, iar cel maxim de la exterior de 62dB.

La capitolul coeficient de randament sezonier, la răcire SEER şi EER sunt de 6.1kW, iar la încălzire SCOP şi COP sunt de 4kW.

Din punct de vedere al modurilor de funcţionare, produsul de faţă pune la îndemână următoarele funcţii: funcţia de dezumificare (1l/h), funcţia de control din telecomandă, funcţia Sleep/Night, funcţia Auto restart, funcţia Timer, funcţia de încălzire/răcire, funcţia de ventilaţie, funcţia Turbo, funcţia de autodiagnoză şamd.

Ar mai fi de menţionat capacitatea nominală la răcire de 3500W şi la încălzire de 3200W, precum şi consumul nominal de 1080W la răcire şi de 1220W la încălzire.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter reprezintă un sistem de climatizare accesibil, performant şi calitativ, capabil să garanteze un climat favorabil indiferent de mediul exterior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • LED
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.