Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter – aparat de AC cu 12.000 BTU din clasa A++

Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter reprezintă un sistem de climatizare avantajos, modern şi economic, potrivit perfect oricărui stil şi decor de amenajare. Funcţiile şi caracteristicile avansate ale acestuia îl fac capabil să asigure un mediu ambiant optim şi confortabil, indiferent de vremea de afară.

Ei bine, vorbim despre un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter din clasa energetică A++. Are o capacitate generală de 12.000 BTU, filtru antibacterian, 3 trepte de ventilare, precum şi kit de instalare inclus.

Capacitate acestuia de încălzire/răcire îl recomandă în mod special camerelor cu o suprafaţă acoperită cuprinsă între 15-35mp.

Acest model nou DSB-F1245ELH-VK Inverter este deja disponibil online în oferta magazinului eMag la doar 2.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design calitativ cu sistem de prindere pe perete, ambele unităţii fiind de culoare albă. Unitatea internă măsoară standard 80 x 28 x 18.5 (L x l x H) cm şi cântăreşte în jur de 10kg, iar cea externă este de 31kg şi măsoară 76 x 25.6 x 55.2 (L x l x H) cm.

Noul aparat de AC este prezent şi în oferta online a celor de la Flanco.

Imagini cu Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa temperaturii de operare, la răcire minima este de -10°C şi maxima de 46°C, iar la încălzire minima este de -15°C şi maxima de 24°C.

La nivel de coeficient de randament sezonier, la răcire SEER şi EER sunt de 6.1kW, iar la încălzire SCOP şi COP sunt de 4kW.

În ceea ce îl priveşte nivelul zgomotului înregistrat la utilizare, unitatea internă produce o maximă de 40dB, pe când cea externă o maximă de 62dB.

La capitolul funcţii, pune la îndemână funcţia de răcire/încălzire, funcţia de ventilare, funcţia de dezumidificare (1l/h), funcţia de control din telecomanda, funcţia Sleep, funcţia auto restart, funcţia timer, funcţia de autodiagnoză, funcţia turbo şamd.

Pe partea de consum nominal, la răcire sunt înregistraţi 1080W, iar la încălzire 1220W. Iar ca şi capacitate nominală, la răcire înregistrează 3500W şi la încălzire 3200W.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter este un sistem de climatizare eficient, performant şi economic, ce reuşeşte cu brio să asigure un mediu ambiant optim indiferent de vremea de afară.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • Afişaj digital
  • A++
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *