Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter – aparat de aer condiţionat de 9.000 BTU din clasa A++

Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter se pare a fi un sistem de climatizare inteligent, performant şi eficient, capabil să asigure întotdeauna un mediu ambiant favorabil după bunul plac. Este un aparat de aer condiţionat modern şi elegant, ce reuşeşte să se integreze extrem de uşor în orice stil şi decor de design interior.

Aşadar, avem de-a face cu un model cu compresor Inverter încadrat în clasa energetică A++. Deţine o capacitate de 9.000 BTU la încălzire/răcire, filtru antibacterian, 3 trepte de ventilare, precum şi Kit de instalare inclus.

Capacitatea acestuia îl recomandă în mod special pentru spaţiile şi încăperile cu o suprafaţă acoperită de până la 25mp.

Acest model recent DSB-F0981ELH-VK Inverter este prezent online în oferta magazinului eMag la preţul de achiziţie de 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie calitativă şi modernă cu sistem de prindere pe perete, fiind în totalitate de culoare albă. Unitatea de la interior are o greutate de 10kg şi măsoară standard 80 x 28 x 18.5 (L x l x H) cm, iar cea de la exterior este de 30kg şi măsoară 76 x 25.6 x 55.2 (L x l x H) cm.

Noul sistem de climatizare cu Inverter este disponibil online şi în magazinul Flanco.

Imagini cu Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul temperatură de operare, acest aparat de aer condiţionat Daewoo înregistrează la răcire o minimă de -10°C şi o maximă de 46°C, iar la încălzire o minimă de -15°C şi o maximă de 24°C.

În privinţa zgomotului produs în timpul utilizării, maxima atinsă de către unitatea internă este de doar 40dB, iar cea de către unitatea externă de 60dB.

Privind eficienţa energetică, coeficientul randamentului sezonier la răcire este de 6.1kW (SEER şi EER), iar la încălzire de 4kW (SCOP şi COP).

Funcţiile de bază ale acestui aparat de AC cu Inverter sunt: funcţia de Răcire/Încălzire, funcţia de Dezumidificare (1l/h), funcţia de Ventilaţie, funcţia Sleep/Night, funcţia Auto Restart, funcţia TImer, funcţia Autodiagnoză, funcţia Turbo şamd.

Ar mai fi de spus că debitul de aer al unităţii interne este de 650 m³/h, că necesită o alimentare de 220-240V cu 50-60Hz, precum şi că aparatul se controlează din telecomandă.

Cât despre consumul nominal, la răcire înregistrează 800W, iar la încălzire 700W. Iar ca şi capacitate nominală, la răcire este de 3500W, iar la încălzire de 3200W.

Concluzie:

În concluzie, Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter este un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter din clasa A++, capabil să asigure şi să menţină un mediu ambiant confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Inverter
  • Kit de instalare inclus
  • A++
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *