CVMore Atmo CVATI-12 – aparat de AC cu Inverter de 12.000 BTU

CVMore Atmo CVATI-12 reprezintă un aparat de aer condiţionat cu sistem de montare pe perete, ce reuşeşte să se integreze foarte bine în orice design şi stil interior. Caracteristicile şi funcţiile sale inteligente îl fac capabil să garanteze un mediu ambiant optim, într-un mod pe cât se poate de economic şi de silenţios.

Ei bine, funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, fiind încadrat în clasa de eficienţă energetică A++. Deţine compresor rotativ, are 3 trepte de ventilare, filtru ecologic şi Ionizator cold plasma, precum şi control din telecomandă.

Datorită capacităţii sale generale de 12.000 BTU, modelul de faţă este recomandat suprafeţelor acoperite cuprinse între 20mp şi 34mp.

Acest model nou Atmo CVATI-12 se poate achiziţiona din oferta online a celor de la eMag cu costul de achiziţie de 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, remarcăm un exterior clasic cu finisaje bine definite pe un fond de culoare alb-gri, ce are sistem de montare pe perete. Corpul de la interior este de 11kg şi măsoară 845 x 289 x 209 (L x l x H) mm, iar cel de la exterior este de 30kg şi măsoară 710 x 550 x 318 (L x l x H) mm.

Imagini cu CVMore Atmo CVATI-12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere a temperaturii optime de operare a acestui model, la răcire minima este de -15 grade C şi de maxima 48 grade C, iar la încălzire minima este de -15 grade C şi de maxima 24 grade C.

În ceea ce priveşte coeficientul randamentului sezonier, la răcire SEER este de 6.1kW, iar la încălzire SCOP este de 4kW.

Pe partea de moduri de funcţionare, se laudă cu următoarele: funcţia de răcire, funcţia de ventilaţie, funcţia de încălzire, funcţia de dezumidificare (1.4l), funcţia Timer (24h), funcţia Power Save, funcţia auto restart, funcţia Slee/Night, funcţia Turbo, funcţia de autodiagnosticare şamd.

Totodată, ar mai fi de menţionat faptul că necesită o alimentare la 230V cu 50Hz, precum şi că înregistrează un consum nominal de 1400W la răcire şi de 1500W la încălzire.

Concluzie:

Concluzionând, CVMore Atmo CVATI-12 se dovedeşte a fi un aparat de AC cu Inverter calitativ, economic şi eficient, capabil să garanteze de fiecare dată rezultate superioare în climatizare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • Clasa A++
  • 3 trepte de ventilare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.