Chuwi Hi10 Dual Boot – tabletă modernă şi flexibilă cu performanţe superioare

Chuwi Hi10 Dual Boot reprezintă una dintre cele mai puternice şi atractive tablete ale momentului, comercializată la un preţ de achiziţie comptitiv. Spun asta datorită faptului că în spatele design-ului ultra-modern şi portabil, ascunde o platformă hardware puternică şi foarte bine echilibrată.

Noul gadget cu funcţie de tabletă/desktop vine din fabrică cu sistemul de operare licenţiat Windows 10.
Se dovedeşte a fi una dintre cele mai rapide şi flexibile dispozitive mobile, potrivită excelent atât lucrului de la birou, cât şi celui de pe teren.

Acest model Hi10 Dual Boot este deja comercializat online de către magazinul de specialitate iHunt cu preţul de 1.195 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, prezintă un exterior modern şi elegant extrem de plăcut la utilizare. Este în totalitate de culoare neagră, are o greutate de doar 553g şi măsoară standard 257.5 x 170.8 x 9.9 mm.

Pentru lucrul de la birou este ideală tastatura originală Chuwi Hi10, ce se poate procura opţional din acelaşi magazin online.

Imagini cu Chuwi Hi10 Dual Boot:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul performanţe, noul dispozitiv Chuwi integrează un procesor Quad-Core – Intel Atom X5 X8300 din seria Cherry-Trial. Are arhitectură pe 64 biţi şi deţine o tehnologie de 14nm, frecvenţa de tactare fiind cuprinsă între 1.44 – 1.84GHz, în funcţie de performanţe.

Din punct de vedere al graficii, se laudă cu o placă video Intel HD Graphics Gen 8 de tip integrată. Are 12 nuclee şi rulează la o frecvenţă standard de maxim 500MHz.

Ecranul tabletei este unul de calitate foarte bună, cu o rezoluţie destul de generoasă pentru un astfel de device. Este vorba despre un display IPS Retina de tip Capacitiv Mulţi-touch (10p) cu diagonala de 10.1 inch, ce asigură o rezoluţie maximă de 1920 x 1080px.

Pe partea de memorie se prezintă neaşteptat de bine, dat fiind faptul că deţine ce mai mare capacitate din categoria modelelor Windows. Astfel, pune la îndemână 4Gb de memorie RAM de tip DDR3L, precum şi 64Gb de memorie de stocare.

Ca şi dotări multimedia, pune la dispoziţie un microfon integrat, tehnologie Bluetooth v4.0, tehnologiei Wi-Fi (802.11b/g/n), senzorul G-Sensor, două difuzoare audio, precum şi două camere foto/video de câte 2Mpx fiecare.

Iar ca şi conectivtiate, integrează un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port microHDMI, un port Micro USB, o ieşire audio (Jack 3.5mm) şi Slot pentru card de memorie.

În privinţa aplicaţiilor pre-instalate, pune la îndemână următoarele: Gmail, Office 365, File Manager, Google Search, Android Market, iReader şi multe altele.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Chuwi Hi10 Dual Boot este una dintre cele mai puternice şi atractive tablete ale momentului, potrivită perfect atât lucrului de acasă, cât şi celui de pe teren.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performantă
  • Modernă
  • Dual Boot: Windows 10 (64-bit) + Android 5.1
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.