Bosch WAT28460BY – mașină de spălat rufe inteligentă și modernă din clasa energetică A+++

Bosch WAT28460BY se dovedește a fi o mașină de spălat rufe de ultimă generație, echipată cu cele mai recente sisteme și tehnologii inteligente ale momentului. Este un standard cu o construcție modernă și elegantă, ce îi permite să se integreze extrem de ușor în decorul oricărei locuințe.

Ei bine, vorbim  despre o variantă cu încărcare frontală din clasa energetică A+++, ce are o capacitate generoasă de 8kg. Se laudă cu o viteză de 1400 rpm la centrifugare, cu 14 programe eficiente de spălare, cu numerose funcții interesante, precum și cu un afișaj digital mare cu control electronic.

Acest model nou WAT28460BY este deja comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu doar 2.299 de lei (vezi preț actualizat).

In ceea ce privește aspectul, așa cum am spus prezintă un exterior modern cu forme și detalii bine definite, totul fiind pe o nuanță de culoare albă. Are cuvă din plastic calitativ și hublou din sticlă cu deschidere standard pe partea stângă, ce măsoară în diametru 32cm.

Tehnic vorbind, cântărește în jur de 70kg și măsoară stnadard 59cm în adâncime, 59.8cm în lățime și 84.8cm în înălțime, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.6m.

Acelasi model avantajos este comercializat online și de către cei de la Altex și CEL.

Imagini cu Bosch WAT28460BY:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Privind consumul de resurse, datorită clasei energetice A+++ înregistrează o medie anuală de 137kW/h și în jur de 0.74kW/h per program standard. Cât despre media anuală a consumului de apă, maxima atinsă este de doar 9900l/an.

Ca și nivel de zgomot produs în timpul funcționarii, maxima de la spălare este de 49dB, iar cea de la centrifugare de doar 74dB.

Asa cum am spus, pune la îndemână 14 programe de spălare printre care se enumeră și următoarele: programul pentru lână, programul pentru articole sport, programul rapid 15, programul pentru cămăși, programul pentru lejerie, programul mix samd.

La capitolul siguranță și funcții speciale, beneficiază de sistemul de spălare delicată și eficientă VarioDrum, de opțiunea de selectare a centrifugarii, de funcția de control al balansului, de funcția de programare întârziată (24h), de sistemul Waterproof, de sistemul de detectare spumă, de sistemul de semnalizare program terminat, de funcția de blocare acces interfață, de sistemul 3D AquaTronic, de sistemul Vario Perfect, de funcția EcoSilence Drive etc.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Bosch WAT28460BY este un produs electrocasnic performant și calitativ de ultimă generație, ce reușește de fiecare dată să obțină rezultate excepționale.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • Slim
  • A+++
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *