Bosch SPV69T80EU – mașină de spălat vase performantă din clasa energetică A+++

Bosch SPV69T80EU este un produs electrocasnic pentru bucătărie, respectiv o mașină de spălat vase calitativă, eficientă și inteligentă. Are capacitatea de a garanta rezultate excelente în orice situație, grație celor mai recente sisteme și tehnologii pe care le posedă.

Ei bine, vorbim despre o variantă complet încorporabilă ce provine din clasa energetică A+++. Are o capacitate pentru 10 seturi, 6 programe de spălare, 3 coșuri reglabile pe înălțime, dar și un afișaj discret LED cu control mecanic.

Acest model nou SPV69T80EU se poate achiziționa din oferta magazinului online eMag cu prețul de 2.999 de lei (vezi preț actualizat).

In ceea ce o privește aspectul, așa cum am spus are o construcție complet încorporabilă. Tehnic vorbind, cântărește în jur de 44kg și măsoară standard 81.5 x 44.8 x 55 (I x L x A) cm.

Aparatul electrocasnic de față este disponibil online și în magazinele de specialitate Altex și Flanco.

Imagini cu Bosch SPV69T80EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, datorită clasei energetice A+++ înregistrează doar 0.66kW/ciclu de spălare și o medie anuală de 188kWh/an. Iar cât despre consumul de apă, înregistrează în jur de 9.5l/ciclu și o medie anuală de 2660l/an.

Pe partea de programe de spălare pune la îndemână 6 la număr, precum: programul Rapid la 40°C, programul Super la 60°C, programul Auto la 35-45°C/45-65°C/65-75°C, programul Bio/Eco la 50°C, programul Intensiv și programul Prespalare.

La nivel de opțiuni extra, se laudă cu opțiunea de încărcare la jumătate, cu funcția de programare întârziată, cu 6 nivele de temperatură, cu sistemul de spălare cu schimbător de căldură, cu funcția de pornire programabilă: 1-24 ore etc.

Cat despre sisteme și funcțiile speciale, ar fi de menționat protecția contra inundațiilor, sistemul hidraulic ActiveWater,  Aqua Sensor, funcția DosageAssist, sistemul de protecție al paharelor, cu funcția Aqua Stop, cu indicator terminare program, cu indicator sare, cu afișare status program samd.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Bosch SPV69T80EU reprezintă o mașină de spălat vase inteligentă, calitativă și economică de generație nouă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+++
  • 10 seturi
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.