Bosch SPS69T88EU – maşină de spălat vase inteligentă din clasa A+++

Bosch SPS69T88EU este o maşină de spălat vase super economică şi inteligentă, ce reuşeşte să surprindă prin rezultate excepţionale întotdeauna. Reprezintă o soluţie ideală pentru orice tip de familie, ce reuşeşte să se integreze extrem de uşor în orice stil de amenajare.

Aşadar, discutăm despre un produs electrocasnic pentru bucătărie, provenit din clasa energetică A+++. Se laudă cu o capacitate pentru 10 seturi, cu 6 programe de spălare, cu 6 nivele de temperatură, precum şi cu un afişaj LED cu control mecanic.

Acest model recent SPS69T88EU este comercializat online deja de către magazinul de specialitate eMag cu preţul de 3.180 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, prezintă o construcţie standard modernă şi elegantă din inox cu proprietăţi anti-amprentă. Este în totalitate de culoare argintie, cântăreşte în jur de 40kg şi măsoară 84.5 x 45 x 60 (I x L x A) cm, nivelul zgomotului produs la utilizare fiind de maxim 44dB(A).

Produsul de faţă se poate achiziţiona online şi din ofertele celor de la CEL.

Imagini cu Bosch SPS69T88EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că este încadrată în clasa energetică A+++, modelul de faţă înregistrează un consum mediu anual de curent electric de doar 188kWh şi de numai 0.66kWh per ciclu de spălare în program Eco. Iar cât despre consumul de apă, media anuală este de 2669l şi de doar 9.5l per ciclu de spălare în program Eco.

După cum spuneam, deţine 6 programe de spălare, precum: programul Auto la 65-75°C, programul Auto la 45-65°C, programul Auto la 35-45°C, programul Bio/Eco la 50°C, programul Super la 60°C şi programul de noapte la 50°C.

În privinţa opţiunilor speciale, ar fi de menţionat cele 6 nivele de temperatură, opţiunea de încărcare la jumătate şi opţiunea de programare întârziată.

Cât despre sistemele şi funcţiile speciale, ar fi de enumerat sistemul de protecţie al paharelor, sistemul ActiveWater hydraulic, sistemul de asistare dozaj detergent – DosageAssist, sistemul de siguranţă pentru cei mici, protecţia pentru inundaţie, sistemul Aqua Sensor, indicatorul pentru sare şi funcţia de afişare status program.

Iar ca şi accesorii, se laudă cu un coş reglabil pe înălţime, cu un compartiment pentru sare şi cu un coş pentru tacâmuri.

Concluzie:

În concluzie, Bosch SPS69T88EU se dovedeşte a fi o maşină de spălat vase performantă, eficientă şi economică, capabilă să facă faţă cu biro oricărei situaţii dificile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+++
  • Inox antiamprentă
  • LED
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *