Bosch SMV45AX03E – mașină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A++

Bosch SMV45AX03E este o mașină de spălat vase complet încorporabilă, capabilă să asigure de fiecare dată rezultate excelente într-un mod pe cât se poate de eficient. Funcțiile și specificațiile de generație nouă o ajută să facă față oricăror situații, astfel încât rezultatele la spălare să fie peste limita așteptărilor.

Ei bine, vorbim despre o variantă avantajoasă încadrată de către specialiști în clasa energetică A++. Pune la dispoziție o capacitate pentru 12 seturi, 5 programe de spălare, 2 coșuri reglabile pe înălțime, precum și un control electronic cu afișaj digital.

Acest nou model SMV45AX03E este deja prezent în oferta magazinului online eMag la prețul de achiziție de numai 1.349 de lei (vezi preț actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, nu  sunt foarte mult de menționat dat fiind faptul că este complet încorporabilă. Tehnic vorbind, cântărește în jur de 45kg și măsoară standard 81.5 x 59.8 x 55 (I x L x A) cm, nivelul zgomotului înregistrat în timpul funcționarii fiind de maxim 46 de decibeli.

Imagini cu Bosch SMV45AX03E:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum am spus, producătorul a echipat-o cu o serie de 5 programe de spălare, printre care se enumeră și următoarele: programul Intensiv la 70 °C, programul Rapid de 1h la 65 °C, programul Bio/Eco la 50 °C, programul Auto la 45-65 °C și programul Pahare la 40 °C.

La capitolul opțiuni extra, ar fi de menționat opțiunea de încărcare la jumătate, opțiunea specială VarioSpeed Plus și opțiunea Extra Uscare.

Ca și sisteme de siguranță, se laudă cu sistemul de siguranță pentru cei mici (blocare mecanică), cu protecție contra inundațiilor – Aqua Stop, cât și cu servomecanisc de închidere.

Mai este de specificat că deține filtru cu autocuratare, posibilitatea de conexiune la apă caldă, indicator sare, afișare status program, pornire programabilă 1024h, dar și semnalizare acustică pentru terminare program.

Din punct de vedere al consumului energetic, datorită clasei A++ înregistrează doar 0.9kW/h și o medie anuală de 258kW/an per program Eco. Iar ca și consum de apă, înregistrează o medie de 9.5l/ciclu de spălare și un consum anual de 2660l/an.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Bosch SMV45AX03E se dovedește a fi o mașină de spălat vase avantajoasă, calitativă și economică, potrivită oricărui gen de familie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 12 seturi
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.