Bosch HBN532S0F – cuptor electric multifuncțional de tip incorporabil

Bosch HBN532S0F reprezintă ultima apariție în materie de aparate electrocasnice pentru bucătărie a celor de la Beko. Este un cuptor electric de tip încorporabil, ce reușește să asigure o funcționalitate foarte bună, sigură și rapidă, cu rezultate excepționale.

Ei bine, noul produs multifuncțional din clasa energetică A-20% are o putere de 3300W, având nevoie de o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz. Deține o capacitate generoasă de 66 litrii, numeroase funcțîi și moduri de gătire interesante, Grill, Ventilator, precum și un afișaj modern LCD cu control mecanic.

Acest model recent HBN532S0F este deja disponibil online în oferta magazinului de specialiate eMag la numai 1.249 de lei (vezi preț actualizat).

Zilele acestea poate fi găsit și sub forma unui pachet promo, venind împreună cu plita incorporabilă Bosch PNH6B6B10, ambele fiind comercializate la prețul avantajos de 2.249 lei (vezi preț actualizat).

La capitolul aspect, observăm un design încorporabil reușit cu forme și detalii bine definite pe un fond de culoare neagră, ce îi permit să se integreze cu ușurință în decorul oricărei bucătării. Tehnic vorbind, cântărește în jur de 34kg și măsoară standard 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1 metru.

Imagini cu Bosch HBN532S0F:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum am spus, aparține clasei de eficiență energetică A-20% fapt ce asigură un consum de curent electric de numai 0.98kW/h.

Ca și moduri de gătire, pune la îndemână funcția de încălzire rapidă, funcția de convecție cu aer fierbinte, funcția de Grill cu convecție de aer, funcția de Grill cu suprafață mare/mică, funcția de încălzire inferioară/superioară, funcția 3D șamd.

Cât despre funcțiile și sistemele speciale, ar fi de menționat funcția de autocurățare Catalitică, funcția de iluminare interioară, sistemul automat de pornire/oprire, funcția de blocare pentru copii, Ceasul și ventilatorul de răcire.

Ușa cuptorului este proiectată dintr-o sticlă termorezistentă cu mai multe straturi, ce conservă foarte bine temperatura de la interior.

În privința accesoriilor, vine împreună cu un grătar combi, cu suporturi telescopice, dar și cu o tigaie universală.

Concluzie:

Concluzionând, Bosch HBN532S0F este un cuptor electric multifuncțional de tip încorporabil, ce garantează rezultate bune după fiecare utilizare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional
  • LCD
  • Clasa A
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.