Bosch HBG43T360R – cuptor electric multifuncțional cu afișaj LCD din clasa A

Bosch HBG43T360R se dovedește a fi un nou aparat electrocasnic pentru gătit, calitativ și modern, foarte ușor de integrat în stilul și decorul oricărei bucătării. Funcțiile și specificațiile sale de generație nouă îi permit să asigure atât o funcționalitate excelentă, cât și rezultate pe măsură.

Asadar, discutăm despre un cuptor electric multifuncțional de tip încorporabil, provenit din clasa energetică A. Se laudă cu o capacitate de 60l, cu 7 moduri de gătire, cu Timer, cu Grill rabatabil, cu Ventilator, dar și cu control electronic cu afișaj LCD.

Acest model recent HBG43T360R este disponibil deja în oferta magazinului de specialitate eMag la prețul online de 1.849 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm un exterior atrăgător cu forme și detalii perfect definite. Este de culoare neagră, cântărește aproximativ 30kg și măsoară standard 59.5 x 59.5 x 51.5 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.95 metrii.

Imagini cu Bosch HBG43T360R:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dupa cum am spus, este o variantă electrică de 3580W încadrată în clasa A (220-240V, 50-60Hz), ce înregistrează un consum de curent electric de doar 3.58kW/h.

Ușa cuptorului este concepută cu sistem de închidere SoftClose, fiind construită la interior complet din sticlă termorezistentă ușor transparență cu mai multe straturi.

Interiorul cuptorului XXL este proiectat dintr-un GranitEmail calitativ de culoare neagră, foarte ușor de curățat după fiecare utilizare.

Panoul de comandă frontal este alcătuit din două butoane selectoare rotunde de tip retractabile, dar și dintr-un afișaj digital generos de tip LCD cu control electronic.

Pe partea de moduri de gătire, pune la îndemână 7 la număr, precum: funcția de încălzire rapidă, funcția de convecție cu aer fierbinte, funcția de Grill cu suprafață mare și mică, funcția de decongelare, funcția de convecție cu aer fierbinte, funcția de încălzire inferioară și superioară și funcția de Grill cu convecție de aer.

Iar ca și funcții și sisteme speciale, ar fi de menționat sistemul de autocurățare EcoClean, funcția de iluminare interioară, sistemul pentru ușă rece, funcția de blocare acces copii samd.

În ceea ce îl privesc accesoriile, vine la pachet împreună cu 3 suporturi telescopice cu funcție Stop, cu un grătar Combi, cu o tavă de copt din aluminiu și cu o tavă universală.

Concluzie:

Concluzionand, Bosch HBG43T360R este un cuptor electric multifuncțional inteligent de calitate superioară, potrivit perfect oricărui stil și decor de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (7)
  • LCD
  • Clasa A
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *