Bosch HBG43T320R – cuptor multifuncţional încorporabil de generaţie nouă

Bosch HBG43T320R se pare a fi unul dintre cele mai recente cuptoare electrice multifuncţionale ale momentului, ce se face evidenţiat atât prin design, cât şi prin specificaţii. Este o variantă de calitate superioară, ce garantează de fiecare dată o funcţionalitate bună cu rezultate pe măsură.

Ei bine, avem de-a face cu un produs încorporabil ce aparţine clasei de eficienţă energetică A. Are o capacitate de 60l, 7 moduri de gătire, Grill, Timer, Ventilator, precum şi un afişaj digital LCD cu control digital.

Acest model nou HBG43T320R este deja prezent în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul de achiziţie de 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm un exterior ultra-modern cu finisaje şi detalii elegante. Este pe o nuanţă de culoare albă cu elemente argintii, cântăreşte în jur de 31kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 51.5 (I x L x A) cm, cablul de alimentare măsurând 0.95m lungime.

Uşa cuptorului este proiectată dintr-o sticlă termorezistentă din mai multe straturi, ce conservă extrem de bine temperatura de la interior.

Acelaşi produs electrocasnic se regăseşte online şi în stocul celor de la evoMag şi Flanco.

Imagini cu Bosch HBG43T320R:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, vorbim despre un cuptor electric din clasa energetică A de 3580W putere (220-240V, 50-60Hz), ce înregistrează un consum de doar 0.92kW/h.

În privinţa celor 7 moduri de gătire, printre acestea se enumeră funcţia de încălzire rapidă, funcţia de încălzire superioară şi inferioară, funcţia de decongelare, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de Grill cu suprafaţă mare şi mică, funcţia de Grill cu convecţie de aer şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale, ar fi de menţionat funcţia de autocurăţare Catalitică, funcţia de iluminare interioară, funcţia de blocare acces copii, sistemul pentru uşă rece, funcţia EcoClean, precum şi funcţia Soft Close.

Iar cât despre accesoriile din dotare, sunt disponibile următoarele: un grătar combi, suporturi telescopice, o tavă de copt din aluminiu şi o tavă universală.

Concluzie:

În concluzie, Bosch HBG43T320R este un cuptor electric multifuncţional de generaţie nouă, ce garantează o funcţionalitate excelentă cu rezultate foarte bune.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (7)
  • LCD
  • Clasa A
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.