Beko WTC6733XS0 – maşină de spălat rufe accesibilă cu afişaj LCD din clasa A+++

Beko WTC6733XS0 se dovedeşte a fi un aparat electrocasnic inteligent, calitativ şi modern, conceput după cele mai recente sisteme şi funcţii ale momentului. Reprezintă o maşină de spălat rufe automată cu specificaţii interesante, ce o fac capabilă să obţină de fiecare dată rezultate superioare într-un mod economic şi silenţios.

Aşadar, discutăm despre o variantă cu încărcare frontală provenită din clasa de eficienţă energetică A+++. Deţine o capacitate de încărcare pentru 6kg, are o viteză de centrifugare de 1400rpm, 16 programe eficiente de spălare, cât şi un afişaj digital LCD cu control electronic.

Acest model nou WTC6733XS0 este deja comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu preţul de ofertă de 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, observăm o construcţie modernă cu finisaje bine definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare albă. Cântăreşte în jur de 40kg, hubloul are o deschidere la 170 de grade, dimensiunile standard măsurând 60cm în lăţime, 84cm în înălţime şi 50cm în adâncime.

Acelaşi model accesibil se regăseşte şi în ofertele celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Beko WTC6733XS0:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Tot din punct de vedere tehnic, ar fi de menţionat nivelul zgomotului produs la utilizare de doar 54dB(A) la spălare şi de numai 75dB(A) la centrifugare.

În ceea ce privesc programele de spălare, printre cele 16 la număr se regăsesc şi următoarele: programul rapid, programul baby protect, programul stoarecele+evacuare, programul cămăşi, programul extra-clătire, programul prespălare, programul express zilnic, programul sintetice, programul mix şamd.

Ca şi funcţii şi sisteme speciale, se laudă cu sistemul de control al excesului de apă, cu funcţia de afişare status program, cu funcţia de blocare panou de control în timpul funcţionarii, cu funcţia de urmărire programe principale, cu sistemul de reglare a consumului, cu funcţia de selectare a centrifugării, cu opţiunea de programare întârziată, cu sistemul Aquafusion, precum şi cu motorul Inverter Prosmart.

Iar cât despre control, acesta se poate efectua extrem de uşor din panoul de comandă frontal. Aici sunt proiectate atât butonul selector central, cât şi afişajul digital LCD cu control electronic.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Beko WTC6733XS0 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală accesibilă, calitativă şi modernă, ce reuşeşte de fiecare dată să obţină rezultate peste limita aşteptărilor.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LCD
  • A+++
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.