Beko WRE7512XWW – Mașină de spălat rufe slim din clasa de eficiență energetică A+++

Beko WRE7512XWW este una dintre cele mai avantajoase mașini de spălat rufe de tip slim ale momentului, remarcată printr-un preț de achiziție super convenabil. Prezintă un design atrăgător de dimensiuni compacte, ce îi permit să se integreze foarte ușor în orice stil de decor.

Ei bine, avem de-a face cu o variantă cu încărcare frontală din clasa energetică A+++. Are o capacitate de încărcare de până la 7kg, o viteză de 1000rpm la centrifugare, 15 programe de spălare, un afișaj model LCD, precum și alte funcții interesante.

Acest model nou WRE7512XWW este prezent deja în oferta magazinului de specialitate eMag la prețul de achiziție de numai 999 de lei (vezi preț actualizat).

Așa cum am spus, deține o construcție modernă de tip slim, ce prezintă finisaje și forme bine definite. Este în totalitate de culoare albă, cântărește în jur de 62kg și măsoară standard 45cm în adâncime, 60cm în lățime și 84cm în înălțime.

Este de menționat faptul că diametrul hubloului măsoară 34cm, având o deschidere pe partea stângă de până la 170 de grade.

Produsul electrocasnic de față se regăsește și în oferta celor de la evoMag, CEL, Altex și Flanco.

Imagini cu Beko WRE7512XWW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum de resurse, se dovedește a fi foarte avantajoasă, dat fiind faptul că consumul energetic  anual de curent electric este de doar 173kWh/an, pe când media anuală consumată de apă este de numai 9899l.

În ceea ce privește nivelul zgomotului înregistrat în timpul funcționarii, acesta este de 63 decibeli la spălare și de 75 decibeli la centrifugare.

După cum spuneam este proiectată cu o listă de 15 programe de spălare. Printre acestea se enumeră și următoarele: programul Hygiene, programul Prespălare, programul Rapid, programul Eco, programul Sintetice, programul Bumbac, program Mix șamd.

Ca și funcții speciale, deține controlul electronic al balansului, sistemul de control al excesului de apă, sistemul de blocare al panoului de comandă, sistemul de control al excesului de apă, tehnologia OptiSense, sistemul Aquafusion și sistemul Durable heater.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko WRE7512XWW reprezintă o mașină de spălat rufe inteligentă, accesibilă și economică, foarte ușor de integrat în orice stil de decor și de amenajare.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • Slim
  • A+++
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.