Beko RFNA312K21XP – congelator performant şi avantajos din inox antiamprentă

Beko RFNA312K21XP reprezintă un congelator generos din inox antiamprentă, capabil să ofere un spaţiu mai mult decât generos şi optim de depozitare. Construcţia acestuia asemănătoare combinelor frigorifice, îi permite să se integreze destul de uşor în orice stil şi decor de amenajare.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat frigorific cu sistem de răcire No Frost din clasa energetică A+. Are un volum brut total de 312l şi unul net total de 277l.

Acest model recent RFNA312K21XP poate fi procurat online din oferta magazinului eMag cu doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, aşa cum am spus prezintă un design asemănător combinelor frigorifice. Este integral din inox antiamprentă, cântăreşte în jur de 60kg şi măsoară standard 185,3 x 59,5 x 65 cm. Are o singură uşă cu sistem reversibil cu deschidere standard pe partea stângă, mânerul fiind poziţionat vertical.

Acelaşi congelator modern şi eficient este prezent online şi în stocul celor de la evoMag.

Imagini cu Beko RFNA312K21XP

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită încadrării acestuia în clasa energetică A+, consumul de curent electric înregistrat este de doar 326kWh/an.

La capitolul zgomot înregistrat în timpul utilizării, maxima este de numai 40dB.

Ei bine, vorbim despre un congelator performant cu proces de dezgheţare automat, ce are o capacitate de congelare de până la 16kg/24 ore.

Pune la dispoziţie 8 compartimente generoase din punct de vedere al capacităţii de congelare. Deţine termostat reglabil de temperatură, precum şi iluminare interioară pe LED.

La capitolul sisteme şi funcţii inteligente, beneficiază de funcţia de super-congelare, de sistemul antibacterian, de funcţia de super-răcire, de funcţia Buzzer, de sistemul de avertizare pentru uşă deschisă şi de sistemul de răcire No Frost.

În privinţa autonomiei fără curent, reuşeşte să asigure o durată de funcţionare de până la 18 ore.

Concluzie:

Concluzionând, Beko RFNA312K21XP este un congelator performant şi încăpător din inox antiamprentă, ce pune la dispoziţie un spaţiu de încărcare optim şi generos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Inox antiamprentă
  • Accesibil
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.