Beko RDNE535E20DZM – frigider calitativ cu două uşi, cu sistem de răcire Full NeoFrost

Beko RDNE535E20DZM se dovedeşte a fi un aparat frigorific de ultimă generaţie, capabil să ofere un spaţiu optim şi generos de depozitare. Reprezintă un frigider cu două uşi de calitate superioară, conceput după cele mai recente şi avansate tehnologii ale momentului.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic cu sistem de răcire Full NeoFrost, provenit din clasa de eficienţă energetică A+. Deţine un volum brut total de 535l şi unul net total de 471l, dintre care 368l sunt ai frigiderului, iar restul de 103l ai congelatorului.

Acest model recent RDNE535E20DZM se poate achiziţiona online din oferta celor de la eMag cu numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, prezintă un design interesant pe un font de culoare argintie (gri sidef), ce deţine forme şi finisaje perfect definite. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 70kg şi măsoară standard 193 x 70 x 69 (I x L x A) cm. Uşile cu sistem reversibil şi cu mânere integrate orizontal au deschidere standard pe partea dreaptă.

Acelaşi frigider avantajos se regăseşte şi în magazinele de specialitate evoMag, Altex, Flanco şi CEL.

Imagini cu Beko RDNE535E20DZM:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de curent electric, datorită clasei energetice A+, înregistrează în jur de 397kWh/an şi doar 1.08kWh/24h.

Congelatorul are sistem de dezgheţare automat, dar şi o capacitate de congelare de până la 6kg/24h. Este alcătuit din 2 compartimente separate printr-un raft din sârmă, fiind prevăzut cu tăviţă pentru cuburi de gheaţă. Pe exteriorul uşii acestuia, producătorul a amplasat un afişaj digital discret ce oferă posibilitatea urmăririi şi setării temperaturii de la interior.

Frigiderul cu sistem de decongelare automat şi cu iluminare interioară pe LED vine alcătuit din: 4 rafturi separate prin sertare din sticlă securizată, dintr-un suport metalic pentru sticle, dintr-un suport pentru ouă, din 4 suporturi pe uşă, dintr-un compartiment pentru unt şi brânzeturi, dar şi dintr-un compartiment pentru legume şi fructe.

Pe exteriorul uşii este poziţionat dispenserul de apă, care se dovedeşte a fi ideal pe toată perioada călduroasă a verii.

Ca şi sisteme şi funcţii speciale, ar fi de menţionat funcţia de super-congelare, funcţia de super-răcire, sistemul antibacterian, filtrul împotriva mirosurilor, sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, sistemul de răcire Full NeoFrost şamd.

Totodată, ar mai fi de specificat faptul că are o autonomie de până la 15 ore fără curent, că nivelul zgomotului produs la utilizare este de numai 43dB, dar şi că deţine agent de răcire R600a.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Beko RDNE535E20DZM reprezintă un frigider cu 2 uşi de calitate înaltă, modern şi inteligent, ce reuşeşte să garanteze întotdeauna o funcţionalitate ireproşabilă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • NeoFrost
  • Dispenser de apă
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.