Beko RCNA365K20ZXP – combină frigorifică din inox antiamprentă cu sistem de răcire NeoFrost

Beko RCNA365K20ZXP reprezintă un produs frigorific de calitate foarte bună, modern şi inteligent, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate competitiv. Este o combină frigorifică din inox antiamprentă, ce reuşeşte cu brio să se integreze perfect în orice stil şi decor de design de bucătărie.

Ei bine, vorbim despre un aparat electrocasnic cu sistem de răcire NeoFrost, încadrat în clasa energetică A+. Are un volum brut total de 365l şi unul net total de 309l, dintre care 212l sunt ai frigiderului şi 97l ai congelatorului.

Acest model recent RCNA365K20ZXP poate fi achiziţionat online şi din oferta cel de la eMag cu doar 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte partea estetică, remarcăm un exterior ultra-modern cu forme şi finisaje modern din inox cu proprietăţi antiamprentă. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 65kg şi măsoară standard 185.3 x 59.5 x 65 (I x L x A) cm. Ar mai fi de spus că uşile au menere integrate orizontal, precum şi sistem reversibil, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă.

Aceeaşi combină frigorifică avantajoasă este prezentă online şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Beko RCNA365K20ZXP:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei de eficienţă energetică A+, consumul de curent electric mediu anual înregistrat de către acest produs frigorific este de numai 331kWh.

Atât frigiderul, cât şi congelatorul beneficiază de sistem de răcire Full NeoFrost, dar şi de sistem de dezgheţare automat.

Frigiderul cu iluminare interioară pe LED şi cu termostat reglabil pune la îndemână următoarele: 3 rafturi încăpătoare separate prin sertare din sticlă, 3 suporturi pe uşă, un suport metalic pentru sticle, un suport pentru ouă, un compartiment pentru brânzeturi, precum şi un compartiment pentru legume şi fructe.

Congelatorul se laudă cu o capacitate de congelare de până la 5kg/24h, fiind alcătuit din: 3 compartimente generoase şi o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Ar mai fi de specificat faptul că deţine funcţia de super-congelare, sistemul antibacterian, filtru împotriva mirosurilor neplăcute, compartiment 0°C, compartiment EverFresh+, un singur compresor, precum şi că are o autonomie fără curent de până la 21 de ore.

Concluzie:

În concluzie, Beko RCNA365K20ZXP se dovedeşte a fi o combină frigorifică de calitate foarte bună, un aparat electrocasnic avantajos ce reuşeşte să ofere un mediu optim tututor tipurilor de alimente depozitate la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Inox antiamprentă
  • Sistem de răcire Full NoeFrost
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.