Beko RCNA365E20DZXP – combină frigorifică din inox cu sistem de răcire Full NeoFrost

Beko RCNA365E20DZXP se pare a fi o combină frigorifică de generaţie nouă, accesibilă şi modernă, capabilă să ofere un spaţiu de depozitare optim şi generos. Este un produs electrocasnic de calitate foarte bună, echipat cu funcţii şi specificaţii inteligente ce îl ajută să atingă întotdeauna performanţe superioare.

Aşadar, avem de-a face cu un aparat frigorific din inox încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Are un volum brut total de 365l şi unul net total de 306l, dintre care 209l sunt ai frigiderului, iar restul de 97l ai congelatorului.

Acest model recent Beko RCNA365E20DZXP poate fi procurat şi online din oferta magazinului eMag cu preţul de ofertă de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, prezintă un exterior atractiv din inox antiamprentă ce poartă forme şi finisaje bine definite. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 65kg şi măsoară standard 185.3 x 59.5 x 65 (I x L x A) cm.

Ar fi de menţionat faptul că uşile cu sistem reversibil şi cu mânere verticale exterioare au deschidere standard pe partea dreaptă.

Aceeaşi combină frigorifică se regăseşte şi în stocul celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Beko RCNA365E20DZXP:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei energetice A+, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este undeva la doar 330kWh/an.

Frigiderul cu sistem de dezgheţare automat şi cu iluminare interioară pe LED vine alcătuit din: 3 rafturi din sticlă securizată, din 4 suporturi pe uşă, dintr-un suport metalic pentru sticle, dintr-un suport pentru ouă, precum şi din două compartimente de tip lădiţă – EverFresh+.

Pe exteriorul uşii acestuia este proiectat atât dozatorul de apă, cât şi afişajul LCD ce oferă posibilitatea urmăririi şi setării temperaturii interioare.

Congelatorul cu sistem de dezgheţare automat are o capacitate de congelare de până la 5kg/24h. Este format din 3 compartimente destul de încăpătoare (0°C), venind la pachet şi cu o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, ar fi de menţionat funcţia de super-congelare, funcţia de super-răcire, sistemul antibacterian, sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, filtrul împotriva mirosurilor, funcţia de ionizare IonGuard, cât şi sistemul de răcire Full NeoFrost.

Totodată, ar mai fi de menţionat că are o autonomie fără curent de până la 21 de ore, dar şi că nivelul de zgomot produs la utilizare este de doar 43dB.

Concluzie:

Concluzionând, Beko RCNA365E20DZXP este un aparat frigorific inteligent de generaţie nouă, ce asigură tututor alimentelor un spaţiu de depozitare optim şi generos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Inox
  • Dispenser de apă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.