Beko RCNA340K20XP – aparat frigorific încăpător şi calitativ din clasa A+

Beko RCNA340K20XP este o combină frigorifică de calitate foarte bună, ce oferă un spaţiu de depozitare generos şi optim tuturor tipurilor de alimente. Faptul că este integral din inox antiamprentă, se integrează destul de uşor în orice stil de amenajare al oricărei bucătării.

Aşadar, avem de-a face cu un produs frigorific din clasa energetică A+. Deţine un volum total brut de 340 de litrii şi unul total net de 302 de litrii. Din volumul net, 205 litrii sunt ai frigiderului, iar restul de 97 de litrii ai congelatorului.

Acest model nou RCNA340K20XP este deja disponibil în magazinul online eMag la preţul de achiziţie de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile design-ului, prezintă o construcţie modernă şi elegantă de culoare argintie. Este integral conceput din inox cu proprietăţi antiamprentă, măsoară standard 175.4 x 59.5 x 65 (I x L x A) şi cântăreşte în jur de 75kg.

Uşile cu sistem reversibil au mânere integrate orizontal, deschiderea standard fiind pe partea dreaptă. Ar mai fi de menţionat faptul că include termostat reglabil, precum şi iluminare interioară pe LED-uri.

Imagini cu Beko RCNA340K20XP

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică A+, consumul mediu anual de curent electric este de doar 304kWh.

În privinţa proiectării, congelatorul vine amplasat în partea inferioară, iar frigiderul în partea superioară.

Frigiderul de 205 litrii se bucură de sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: 4 rafturi încăpătoare separate prin sertare din sticlă, din 3 suporturi din plastic pe uşă şi dintr-un compartiment generos de tip lădiţă, destinat depozitării legumelor şi fructelor.

Congelatorul de 97 de litrii are o capacitate de congelare de până la 5kg/24h, punând la dispoziţie 3 compartimente extrem de încăpătoare.

În ceea ce o privesc funcţiile şi sisteme speciale, se bucură de funcţia de super-congelare, de sistemul antibacterian, de filtru împotriva mirosurilor, de sistem de răcire NeoFrost, de Compartiment EverFresh+ şi de Compartiment 0°C.

Ar mai fi de reţinut faptul că deţine un singur compresor, că are clasă climatică SN-T, că nivelul de zgomot de la utilizare este de maxim 43dB şi că autonomia fără curent este de până la 21 de ore.

Concluzie:

În concluzie, Beko RCNA340K20XP reprezintă un aparat frigorific încăpător şi modern de calitate foarte bună, potrivit perfect oricărui stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Inox antiamprentă
  • Accesibil
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.