Beko HIZG64125SAR – plită încorporabilă pe gaz cu aspect retro

Beko HIZG64125SAR este o plită încorporabilă cu estetică retro, ce reuşeşte să se integreze neaşteptat de bine în decorul oricărei bucătării. Reprezintă un produs electrocasnic de calitate foarte bună, conceput din materiale durabile şi rezistente în timp.

Ei bine, discutăm despre o variantă cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, alimentate cu gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Pe lângă asta, pune la îndemână arzătorul WoK, precum şi funcţia de siguranţă a flăcării.

Acest model nou HIZG64125SAR se poate procura şi online din ofertele celor de la eMag cu numai 651 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, aşa cum am spus prezintă o construcţie retro cu finisaje perfect definite, fiind de tip încorporabilă. Este pe o nuanţă de culoare gri-antracit, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 8.7 x 58 x 51 (IxLxA) cm. Ar fi de menţionat faptul că deţine şi duze pentru GPL, în cazul alimentării acesteia la butelie de gaz.

Aceeaşi plită retro este prezentă online şi în stocul celor de la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Beko HIZG64125SAR:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum bine am spus la începutul review-ului, modelul de faţă vine dotat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, poziţionate astfel: cel mare în partea din stânga faţă (WoK), cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Deasupra acestora producătorul a optat pentru două grătare din fontă de culoare neagră, capabile să asigure o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

La capitolul putere calorică dezvoltată, toate cele patru furnizează în jur de 7.6kW putere. Individual, cel mare – Wok este de 3.6kW, cel mic de 2kW, iar cele două normale de câte 1kW fiecare.

În privinţa controlului, acesta se poate efectua extrem de rapid şi de uşor din partea laterală din dreapta plitei. Aici sunt poziţionate cele 4 butoane rotative cu sistem de aprindere integrat, concepute din bronz.

Sistemul de siguranţă al flăcării are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, doar dacă flacăra este stinsă accidental.

Concluzie:

În concluzie, Beko HIZG64125SAR reprezintă o plită încorporabilă cu aspect retro, ce reuşeşte să asigure un mod de utilizare sigur şi comod, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • WoK
  • Aprindere electrică
  • Modernă
  • Mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.