Beko HIMW64225SX – plită încorporabilă din inox cu arzător WoK

Beko HIMW64225SX este o plită încorporabilă din inox, calitativă şi modernă, ce reuşeşte să se integreze excelent în orice stil şi design interior. Cu siguranţă reprezintă un real ajutor în bucătărie pentru orice gospodină, dat fiind faptul că asigură o funcţionalitate confortabilă şi sigură pe toată perioada gătitului.

Aşadar, avem de-a face cu un produs electrocasnic pentru bucătărie, ce se alimentează cu gaz şi are aprindere electrică de la buton. Pune la îndemână 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi mod de siguranţă al flăcării.

Acest model recent HIMW64225SX se poate achiziţiona din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 479 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se bucură de o construcţie modernă şi calitativă din inox. Este în totalitate de culoare argintie, cântăreşte în jur de 10.1kg şi măsoară standard 9.9 x 58 x 51 (I x L x A) cm. Ar fi de specificat faptul că vine dotată şi cu duze pentru GPL, în gazul alimentării acesteia la butelie.

Noua plită încorporabilă din inox este prezentă şi în magazinele online CEL, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Beko HIMW64225SX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, producătorul Beko a prevăzut modelul de faţă cu 4 arzătoare de mărimi diferite, precum: unul mic, unul mare – WoK şi două normale.

Ca şi proiectare, acestea vin poziţionate astfel: cel mic în partea din faţă dreapta, cel mare – WoK în partea din faţă stânga, iar cele două normale în partea din spate stânga şi dreapta.

În ceea ce o priveşte puterea calorică, în total dezvoltă 7.8kW. Individual, arzătorul mic este de 1kW, cel mare – WoK de 3.3kW, iar cele două normale de câte 1.75kW fiecare.

Arzătorul cel mare, respectiv WoK, are o putere de încălzire superioară oferind performanţe excelente pe toată durata gătitului.

Sistemul de siguranţă al flăcării are rolul de a ajusta automat alimentarea cu gaz, doar atunci când flacăra este stinsă accidental.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Beko HIMW64225SX reprezintă o plită încorporabilă din inox cu 4 arzătoare, capabilă să asigure o utilizare sigură şi confortabilă pe toată perioada gătitului.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Aprindere electrică
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *