Beko HIAW64225SX – plită încorporabilă din inox pe gaz cu aprindere electrică

Beko HIAW64225SX reprezintă un aparat de gătit de generaţie nouă, respectiv o plită încorporabilă pe gaz construită integral din inox. Este o soluţie accesibilă şi modernă, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate comodă şi sigură, cu rezultate pe măsură.

Aşadar, vorbim despre un produs electrocasnic pentru bucătărie, echipat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Are alimentare pe gaz şi aprindere electrică de la buton, precum şi sistem de siguranţă a flăcării.

Acest model nou HIAW64225SX poate fi procurat din oferta magazinului de specialitate eMag cu doar 549 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, prezintă un exterior atrăgător şi calitativ din inox, potrivit perfect oricărui stil de decor şi de amenajare. Este de culoare argintie, are o greutate de aproximativ 11kg şi măsoară standard 4.6 x 58 x 51 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1m.

Modelul de faţă se regăseşte online şi în magazinele evoMag, Flanco, CEL şi Altex.

Imagini cu Beko HIAW64225SX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, vorbim despre o plită încorporabilă pe gaz cu aprindere electrică de la buton, ce pune la îndemână 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum: unul mare – WoK, unul mic şi două normale.

Ca şi proiectare, cel mare – WoK este poziţionat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Deasupra acestora, producătorul a optat pentru două grătare durabile din fontă, ce garantează o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

În ceea ce o priveşte puterea calorică, în total dezvoltă 7.8kW. Individual, arzătorul cel mare – WoK este de 3.3kW putere, cel mic de 1kW putere, iar cele două normale de câte 1.75kW putere fiecare.

La nivel de control, panoul de comandă este poziţionat în partea frontală a plitei. Aici se regăsesc butoanele rotative din inox pentru fiecare arzător în parte, ce deţin aprindere electrică integrată.

Iar cât despre siguranţă, vine echipată cu sistemul de siguranţă al flăcării, ce are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a acesteia.

Concluzie:

În concluzie, Beko HIAW64225SX se pare a fi o plită încorporabilă din inox cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz, ce reuşeşte să asigure o funcţionare bună, sigură şi comodă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • WoK
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.