Beko HIAW64225SX – plită încorporabilă din inox cu arzător WoK

Beko HIAW64225SX reprezintă un aparat electrocasnic calitativ destinat bucătăriilor de orice fel, respectiv o plită încorporabilă pe gaz cu design rustic din inox. Are capacitatea de a asigura întotdeauna o funcționalitate bună și confortabilă, fiind extrem de ușor de integrat în decorul oricărei bucatarii.

Asadar, vorbim despre un model parțial încorporabil cu alimentare pe gaz, ce deține aprindere electrică de la buton. Este concepută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, echipate cu sistem de siguranță a flacarii.

Acest model nou HIAW64225SX poate fi procurat online deja din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 499 de lei (vezi preț actulizat).

In ceea ce o privește aspectul, așa cum am spus prezintă un exterior rustic din inox, cu forme și detalii bine definite. Din punct de vedere tehnic, este de culoare argintie, cântărește doar 11.5kg și măsoară standard 4.6 x 58 x 51 (I x L x A) cm.

Produsul electrocasnic de față este prezent online și în magazinele de specialitate Flanco, Altex și evoMag.

Imagini cu Beko HIAW64225SX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dupa cum spuneam și mai sus, noua plită încorporabilă de la Beko pune la îndemână 4 arzătoare pe gaz cu aprindere electrică de la buton, precum: unul mare – WoK, unul mic și două normale.

Ca și poziționare, acestea vin amplasate astfel: cel mare – WoK în partea din stânga față, cel mic în partea din dreapta față, iar cele două normale în partea din stânga și dreapta spate.

Deasupra acestor zone de gătit producătorul a optat pentru două grătare din fontă de culoare neagră, rezistente și durabile în timp.

Noua plită încorporabilă de 10.7kW putere are control mecanic, panoul de comandă fiind poziționat frontal (Front Knob Control). Aici se găsesc cele 4 butoane de control, câte unul pentru fiecare arzător în parte, prevăzute cu sistem de aprindere electrică integrat.

Modul de siguranță a flăcării are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flacarii.

Concluzie:

In concluzie, Beko HIAW64225SX se dovedește a fi o plită încorporabilă din inox cu alimentare pe gaz și cu aprindere electrică de la buton, potrivită perfect oricărui stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • Arzător WoK
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.