Beko GN163020 – combină frigorifică avantajoasă de tip Side by Side

Beko GN163020 este un produs frigorific de tip Side by Side de generaţie nouă, evidenţiat printr-o construcţie ultra-modernă şi elegantă de calitate foarte bună. Pune la îndemână un spaţiu de depozitare generos şi optim pentru toate tipurile posibile de alimente.

Ei bine, discutăm despre o combină frigorifică cu sistem de răcire Full No Frost din clasa energetică A+. Are un volum brut total de 635l şi unul net total de 558l. Din volumul total net, 368l sunt ai frigiderului, iar restul de 190l ai congelatorului.

Acest nou model GN163020 este deja disponibil în oferta online a magazinului eMag la preţul de ofertă de 2.899 de lei (vezi preţ actaualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm un design modern şi elegant de culoare albă. Este construit integral din materiale de calitate înaltă, prezentând finisaje şi detalii impresionante. Tehnic vorbind, beneficiază de iluminare LED atât la frigider, cât şi la congelator, dimensiunile standard ale aparatului măsurând 179 x 91 x 72 (I x L x A) cm.

Imagini cu Beko GN163020:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii au prevăzut-o în clasa energetică A+, consumul de energie electrică înregistrat anual este de doar 485kWh.

În privinţa proiectării, congelatorul este proiectat în partea din stânga, iar frigiderul în partea din dreapta.

Congelatorul de 190l se bucură de sistem de dezgheţare automat, având o capacitate de congelare de până la 13kg la 24 de ore. Pune la dispoziţie 6 compartimente generoase, 4 rafturi pe uşă, un compartiment 0°C, precum şi aparatul de gheaţă Twist Icemaker.

Frigiderul de 368l are de asemenea sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: 4 rafturi încăpătoare separate prin sertare ajustabile din sticlă Safety Glass, 5 suporturi pe uşă, un compartiment pentru brânzeturi şi un compartiment pentru legumele şi fructele proaspete.

La capitolul funcţii şi sisteme, beneficiază de sistemul de răcire Full NeoFrost, de sistemul antibacterian, de filtru împotriva mirosurilor, de ventilator, precum şi de funcţia de Ionizare aer.

Ar mai fi de menţionat că vine la pachet împreună cu un suport pentru sticle şi un suport pentru ouă, că are o autonomie fără curent de până la 9 ore şi că nivelul zgomotului înregistrat la utilizare este de maxim 43dB.

Concluzie:

În concluzie, Beko GN163020 este una dintre cele mai avantajoase combine frigorifice de tip Side by Side, comercializată la un preţ de achiziţie compatitiv.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Sistem de răcire NeoFrost
  • A+
  • Modernă
  • Side by Side
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.