Beko FSHT62111GX – aragaz tradiţional din inox cu aprindere electrică şi cu sistem de siguranţă

Beko FSHT62111GX se dovedeşte a fi un aragaz tradiţional de calitate superioară, comercializat la un preţ de achiziţie pe cât se poate de avantajos. Reprezintă o soluţie modernă din inox, ce are capacitatea de a garanta o funcţionalitate sigură şi confortabilă cu rezultate pe măsură.

Ei bine, avem de-a face cu un model alimentat cu gaz din clasa A, ce deţine aprindere electrică integrată şi sistem de siguranţă a flăcării.

Acest model recent FSHT62111GX este comercializat deja de către magazinul online eMag cu doar 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, prezintă un aspect tradiţional din inox, cu finisaje şi forme bine definite. Este pe o nuanţă de culoare argintie, are o greutate de aproximativ 30kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm.

Aceeaşi variantă convenabilă se regăseşte şi în stocul celor de la Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu Beko FSHT62111GX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, atât plita, cât şi cuptorul au alimentare cu gaz, aprindere electrică de la buton, cât şi sistem de siguranţă a flăcării.

Plita este compusă din 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum unul mare, unul mic şi două normale. Ca şi poziţionare, cel mare este proiectat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Deasupra acestora, stau două grătare emailate din fontă ce asigură o stabilitate foarte bună veselor de gătit.

Cuptorul se laudă cu o capacitate de 59l, fiind dotat cu iluminare interioară, cu Grill, cu Rotisor şi cu Ventilator.

Interiorul acestuia este construit dintr-un email de calitate foarte bună, ce permite să fie curăţat extrem de uşor după fiecare utilizare. Uşa beneficiază de un geam dublu termorezistent, ce conservă extrem de bine temperatura de la interior.

Concluzie:

Concluzionând, Beko FSHT62111GX reprezintă un aparat de gătit de calitate superioară, capabil să asigure de fiecare dată rezultate excelente obţinute într-un mod confortabil şi sigur.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Pe gaz
  • Inox
  • Grill şi Rotisor
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.