Beko DSS05010X – maşină de spălat vase parţial încorporabilă din clasa energetică A+

Beko DSS05010X este un aparat electrocasnic extrem de util în orice bucătărie, dat fiind faptul că are capacitatea de a garanta întotdeauna rezultate impecabile într-un mod extrem de eficient. Reprezintă o maşină de spălat vase de calitate înaltă, ce se integrează perfect în stilul oricărei bucătării moderne.

Aşadar, avem de-a face cu un model parţial încorporabil încadrat în clasa energetică A+. Are o capacitate de încărcare pentru 10 seturi, 5 programe de spălare, 2 coşuri, dar şi un afişaj digital modern cu control electronic.

Acest model nou DSS05010X este deja disponibil în magazinul online eMag la preţul de achiziţie de doar 1.239 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, aşa cum am spus vorbim despre o variantă de tip parţial încorporabilă. Este de culoare argintie, cântăreşte aproximativ 30.7kg şi măsoară standard 81.8 x 44.8 x 57 (I x L x A) cm, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de numai 49dB.

Produsul de faţă se regăseşte online şi în magazinele de specialitate CEL, evoMag, Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko DSS05010X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte consumul de resurse, datorită clasei energetice A+ înregistrează o medie anuală de numai 237kWh/an de curent electric. Cât despre consumul de apă, înregistrează o medie de 3640l/an şi doar 13l/ciclu de spălare.

Printre cele 5 programe eficiente de spălare se enumeră şi următoarele: programul Intensiv 70°C, programul Rapid 30′, programul Bio/Eco 50°C, programul Clean & Shine şi programul Quick & Clean.

Pe partea de extra-opţiuni, se laudă cu cele 5 nivele de temperatură (35-50-60-65-70 grade C), cu opţiunea de programare întârziată, dar şi cu opţiunea de încărcare la jumătate – Flexible HalfLoad.

Iar ca şi funcţii şi sisteme speciale, deţine sistemul de control exces apă – Aqua Stop, indicatorul pentru sare, precum şi indicatorul pentru căldură reziduală.

Concluzie:

Concluzionând, Beko DSS05010X reprezintă o maşină de spălat vase parţial încorporabilă, calitativă şi inteligentă, ce reuşeşte să asigure întotdeauna rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 10 seturi
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.